Zuzana Jakubičková Kultúra

George Clooney vo svojej životnej roly. Už tento víkend v kine Úsmev

Už vo štvrtok sa začína víkend s kinom Úsmev a to filmom Lono. Tešiť sa môžete aj na dve skvelé komédie, ktorých obsadenie vás určite poteší. Pre deti je ako vždy pripravená animovaná rozprávka, tento krát Monštrá vs. Votrelci.

Ilustračný obrázok k článku George Clooney vo svojej životnej roly. Už tento víkend v kine Úsmev
Foto: Zuzana Jakubičková

Lono

štvrtok 22. novembra o 20:oo h
111 min./ Vstupné : 2,00 € /Film ASFK/MP od 15 r.
VB/ ČT

Neha, sebectvo, altruizmus, minulosť, budúcnosť, etika, láska. Mladá Rebecca sa vracia do domu starého otca na chladnom anglickom pobreží, kde pred rokmi prežila svoju prvú, ešte detskú lásku. Rebecca a Tommy nadviažu presne tam, kde sa v detstve ich cesty rozišli. . Keď Tommy zomrie pri autonehode, Rebecca sa rozhodne pre umelé oplodnenie s klonovanou ľudskou DNA a celý život potom čelí dôsledkom svojho kontroverzného rozhodnutia. Príbeh osudovej a zakázanej lásky je zasadený do veľmi blízkej budúcnosti. Režisérovi to umožnilo rafinovane využiť prvky science fiction.

Projekt X

piatok 23. novembra o 18:00 a 20:00 h
88 min./ Vstupné 2,3o €/ Uvádza Continental/ MP od 15 r USA/ČT

Pozývame Vás na filmovú komédiu, ktorá má v sebe všetko no i čaro a obavy.. Traja študenti strednej školy sa pokúsia vylepšiť si reputáciu v škole. Dostanú nápad, ktorý najskôr vyzerá nevinne. Usporiadajú večierok na ktorý nikto nezabudne. No žiaľ nie sú pripravení na to, čo bude nasledovať po ňom. Tento film, je i varovaním pre rodičov a pre políciu na celom svete.

Monštrá vs. Votrelci

sobota 24., nedeľa 25. novembra o 16:00 h
80 min./ Vstupné 2,00 €/ Uvádza Bontonfilm/ MP USA/ČD

Pozývame Vás na animovaný film spolu s Vašimi ratolesťami. Na zemi pristane obrovský robot. To sa nezdá americkej vláde ktorá je zvyknutá bojovať proti votrelcom. Skúsi najprv komunikáciu a potom hrubú silu na to, aby ho donútili obrovskú mašinu vypadnúť. No keď sa tak nestane a tony munície vyjdú navnivoč, sú privolané monštrá z tajného amerického militantného projektu. Tie si postupne poradia s robotom i ďalšími formami hľadajúcimi látku z nedávno dopadnutého meteoritu, kvôli ktorému sa zo sympatickej nevesty Susan stala obryňa.

Deti moje

sobota 24. novembra o 18:00 a 20:00 h
115 min./ Vstupné 2,00 €/ Uvádza Bontonfilm/ MP od 12 r. USA/ČT

No a máme tu pre Vás výbornú komédiu. Pohodový havajský život Matta King sa začne rúcať vo chvíli, keď jeho žena po nehode skončí v kóme. Otec dvoch dcér, predčasne vyspelej desaťročnej Scottie a sedemnásťročnej rebelky Alexandry. Otec doposiaľ slúžil, len ako záložný rodič sa naraz musí vyrovnať s vedomím, že výchovu vlastných detí musí zvládnuť sám. A to pre človeka, ktorý doteraz výchovne nefungoval, bude ťažká úloha, ktorú mu deti rozhodne neuľahčia. Skôr naopak.

S ľadovým pokojom

nedeľa 25. novembra o 18:00 a 20:00 h
93 min./ Vstupné 2,00 €/ Uvádza Bontonfilm/ MP od 12 r. USA/ČT

Keď je celá Willova rodina unesená ľuďmi, z ktorých sa vykľujú tajní agenti pátrajúci po záhadnom kufríku, Will sa naraz ocitne sám na úteku. Z ničoho nič sa zasa objaví otec Martin a Willov svet sa otočí hore nohami, keď mu otec prezradí, že je agentom v utajení zapletený do medzivládnej siete klamstiev a tajomstiev, Will musí nájsť spôsob, ako zachrániť svoju rodinu.

ukážky filmov 22.11.2012
5
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM