Futbal

Futbalisti nedali Prievidzi šancu: Slovan v Slovnaft Cup-e postúpil štyrmi gólmi

Slovenský pohár vo futbale - Slovnaft Cup, pokračoval zápasmi tretieho kola. Hráči Hlohovca sa po skvelom výkone radujú z postupu.

Ilustračný obrázok k článku Futbalisti nedali Prievidzi šancu: Slovan v Slovnaft Cup-e postúpil štyrmi gólmi
Zdroj: TASR

V druhom kole Slovnaft Cup-u sa predstavili futbalisti FC Slovan Hlohovec na trávniku súpera z piatej ligy. Domácemu celku Alekšiniec strelili hostia štyri góly, inkasovali len z jedinej strely. Po výsledku 1:4 pohľadom domácich tak Hlohovec postúpil do ďalších bojov.

V treťom kole, tentoraz na domácom trávniku, sa postavil miestny klub proti súperovi zo 4. ligy Severozápad. Jedná sa o súťaž, v ktorej pôsobí aj celok FC Slovan Hlohovec.

Futbal Slovensko: viac aktuálnych správ z futbalu

Domáci sa ujali vedenia v 14. minúte zásluhou Janíka (1:0). Úvodným gólom sa ukončil aj súčet presných zásahov prvého polčasu. Na viac strelených gólov si diváci museli počkať do druhého dejstva.

Po zmene strán posielal Hlohovec do vedenia Dominik Krajinčák (2:0). Rovnaký hráč zvyšoval už na 3:0 v 75. minúte. Hostia odpovedali presným zásahom z kopačky Romana Svitoka o štyri minúty neskôr, no Dávid Stanek sa s vedením o dva góly nezmieril a v 90. minúte zvýšil na konečných 4:1.

Hlohovec sa v štvrtom kole Slovnaft Cup-u stretne s Fortunaligistom FK Senica.

FC Slovan Hlohovec 4:1 FC Baník Prievidza (1:0)

Góly: Janík (14. minúta), Krajinčák (49. a 75. minúta), Stanek (90. minúta) – Svitok (78. minúta)

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM