Futbal

Futbalisti na víťaznej vlne: Hlohovec stráca na vedúce mužstvo iba 3 body

IV. liga Severozápad mala na programe zápasy 14. kola. Rozbehnutý Hlohovec vycestoval na trávnik tímu Partizán Domaniža.

Ilustračný obrázok k článku Futbalisti na víťaznej vlne: Hlohovec stráca na vedúce mužstvo iba 3 body
Zdroj: Rastislav Búgel

FC Slovan Hlohovec aktuálne pokukuje po najvyšších poschodiach tabuľky a tak potrebuje zbierať body kde sa len dá. Po domácom víťazstve nad Bánovcami nad Bebravou (4:1) cestovali naši futbalisti na trávnik priebežne šiesteho celku tabuľky.

Hlohovec vstúpil do zápasu s jasným cieľom. O všetkom sa napokon rozhodlo už v prvom polčase. Skóre stretnutia otváral v 25. minúte Henrich Suchánek, aby o 4 minúty zvyšoval na 0:2 pohľadom domácich Matej Kubica. Hlohovec však posledné slovo po dvoch presných zásahoch nepovedal. Do konca polčasu pridal presný zásah Jozef Andrássy v 36. minúte a na 0:4 pohľadom Domaniže zvyšoval Henrich Suchánek.

Komfortný náskok dovolil hosťujúcemu celku šetrenie síl. V druhom dejstve už len domáci korigovali presným zásahom Miroslava Kvaššaya skóre na 1:4.

Futbal Slovensko: viac aktuálnych správ z futbalu

Hlohovec je tak po 14. kole na piatom mieste so ziskom 26 bodov. Rovnaký počet bodov má aj štvrté OK Častkovce a tretie ŠK Slovan Šimonovany – Partizánske. Prvá Myjava má aktuálne o 3 body viac. Netreba však zabúdať, že vedúca štvorica už odohrala 13 zápasov, pričom Hlohovec nastúpil do hry v 12 prípadoch a má tak jedno stretnutie k dobru.

Partizán Domaniža – FC Slovan Hlohovec 1:4 (0:4)

Góly: 56. Miroslav Kvaššay – 25. Henrich Suchánek, 29. Matej Kubica, 36. Jozef Andrássy, 43. Henrich Suchánek

Rozhodovali: Vladimír Varga, Igor Jakubis, Jozef Švolík

Divákov: 150

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM