Futbal

Futbalisti Hlohovca našli prvého premožiteľa: Na trávniku Bohuníc im nestačili ani 2 góly

Futbalisti FC Slovan Hlohovec cestovali počas tretieho ligového kola na trávnik ŠPORTOVÉ KLUBY Blava 1928. Domov sa vrátili bez bodového zisku.

Ilustračný obrázok k článku Futbalisti Hlohovca našli prvého premožiteľa: Na trávniku Bohuníc im nestačili ani 2 góly
Zdroj: TASR

Futbalový klub z Hlohovca má za sebou úspešný vstup do novej sezóny. V prvom kole si poradil z Trebaticami, v tom nadchádzajúcom na domácom trávniku porazil Vrbové. Premožiteľa napokon naši futbalisti našli v treťom kole IV. ligy Severozápad.

V ňom cestovali do Jaslovských Bohuníc. Domáci celok zasial zárodok úspechu v prvom polčase. Skóre zápasu otváral už v piatej minúte Peter Kaniščák (1:0). Rovnaký hráč sa presadil aj o šesť minút neskôr, keď posielal domáci celok už do dvojgólového vedenia. Hlohovec sa snažil o vyrovnanie, no presný zásah už v prvom dejstve neprišiel.

Futbal Slovensko: viac aktuálnych správ z futbalu

Naopak, bol to domáci celok, ktorý udrel znova. Aby toho nebolo málo, v 49. minúte si pripísal svoj tretí gól v stretnutí Peter Kaniščák. Iskierku nádeje vykresal v 61. minúte Martin Cabadaj, ktorý znižoval na 1:3. Všetky plány Hlohovca na dobrý výsledok vymazal Lukáš Buchanec, ktorý zvyšoval už na 4:1 pohľadom domáceho tímu. Hlohovec sa zmohol už iba na korigovanie nepriaznivého stavu, keď sa v 80. minúte presadil Matej Kubica (4:2).

FC Slovan Hlohovec sa najbližšie predstaví domácim fanúšikom, keď v nedeľu 26. augusta o 17.00 hodine hostí posledný celok priebežného poradia OFK Baník Lehota pod Vtáčnikom.

ŠPORTOVÉ KLUBY BLAVA 1928 – FC Slovan Hlohovec 4:2 (2:0)

Tabuľka IV. ligy SZ po treťom kole:

Poradie Tím Body
1. Častkovce 7
2. ŠK Blava 1928 6
3. Hlohovec 6
4. Domaniža 5
5. Partizánske 5
6. Trenčianske Stankovce 5
7. Myjava 5
8. Šimonovany – Partizánske 4
9. Vrbové 3
10. Trebatice 3
11. Prečín 3
12. Boleráz 2
13. Prievidza 1
14. Bánovce nad Bebravou 1
15. Lehota pod Vtáčnikom 0

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM