Erik Bojničan Kultúra

Fraštacký ples už onedlho! Hráme o vstupenky v hodnote 80 eur!

Dobrá zábava, zvučné mená umelcov a zaujímavé ceny. Toto všetko a ešte viac čaká Hlohovčanov na Fraštačkom plese pod záštitou primátora. Nenechajte si ujsť jedinečný zážitok a vysúťažte si s nami lístky...

Ilustračný obrázok k článku Fraštacký ples už onedlho! Hráme o vstupenky v hodnote 80 eur!
Zdroj: TASR

Plesovú sezónu v meste Hlohovec čaká jej vyvrcholenie v podobe Fraštackého plesu pod záštitou primátora. Všetkým, ktorí majú radi dobrú zábavu sa naskytla jedinečná príležitosť – súťaž o lístky na túto akciu. Dvaja z vás majú možnosť vyhrať po jednej vstupenke na túto akciu!

Čo vás na plese čaká

Celovečerný kultúrny program bude naozaj bohatý. Na svoje si prídu fanúšikovia dobrej hodby – Romantic SAX spríjemní svojou saxofofónovou hudbou čas večere. Zaspieva aj skvelá šanzoniérka Andrea Zimányová. V cene vstupenky je aj degustácia vín z nášho regiónu, ktorú má na starosti sám predsedu Hlohoveckého cechu vinárov Pavol Tutura. Atmosféru počas degustácie dotvorí uznávaná Trnafská cimbálofka, ktorá sa následne presunie do miesta k baru. Zhruba o polnoci vystúpi na hlavnom parkete Rock&Roll-Rockabilly kapela The Cellmates, ktorí hrajú štýl 50. – 60. rokov a následne sa zhostí svojho remesla DJ Norman (MIDO).

Tombola bude nabitá zaujímavými cenami, od rôznych pobytov, elektroniky, či kvalitného vínka a mnoho iných cien.

Lístky pre vás

Len u nás môžu dvaja z vás vyhrať po jednej vstupenke. Stačí odpovedať na našu otázku a potom si už len v kalendári poznačiť piatok 20. februára.

Otázka: Ktorá speváčka na slávnostnom večere zaspieva na úvod?

Odpoveď nájdete TU.

Vaše odpovede čakáme na mailovej adrese bojnican@global24.sk do piatku 20. februára do 09:00. Pri správnej odpovedi uveďte aj vaše telefónne číslo, aby sme sa s vami mohli rýchlejšie skontaktovať, v prípade výhry.

Predaj vstupeniek: Dom kultúry Hlohovec tel.: 033/742 1531, 0905/905 686

V cene vstupenky: úvodný prípitok, 1× minerálka/osoba, flaša vína/pár, 2× večera, slané a degustácia vín z nášho regiónu zadarmo!

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM