Erik Bojničan Krimi

FOTO z miesta tragickej nehody: Čelná zrážka s autobusom, muž (†26) zrážku neprežil!

Dopravná nehoda autobusu s dvomi osobnými autami sa podľa mužov zákona skončila tragicky. Jeden človek podľa policajtov zomrel a ďalší utrpeli zranenia.

Ilustračný obrázok k článku FOTO z miesta tragickej nehody: Čelná zrážka s autobusom, muž (†26) zrážku neprežil!
Zdroj: Policajný zbor SR

Polícia podľa slov hovorkyne KR PZ v Trnave Márie Linkešovej apeluje na vodičov, aby boli obzvlášť opatrní. Ako muži zákona uviedli, z dôvodu klzkej vozovky došlo v k vážnej dopravnej nehode medzi autobusom a dvomi autami.

26 ročný vodič išiel 23. decembra podľa Linkešovej po 16.00 h smerom od Piešťan na Banku. „Pri predchádzaní os. auta dostal na vozovke šmyk a prešiel do protismeru, kde došlo k čelnej zrážke s autobusom. Náraz odhodil auto do predchádzaneho vozidla. Pri nehode došlo k ťažkému zraneniu vodiča z auta Fiat, ktorý ťažkým zraneniam po prevoze v nemocnici podľahol,“ upresňuje Linkešová.

So zraneniami bol podľa policajtov prevezený aj jeho spolujazdec a jedna osoba z autobusu, ktorá sa zranila ľahko. „4 osoby z autobusu boli jednorazovo ošetrené. Polícia alkohol vodičovi autobusu na mieste nezistila,“ pokračuje hovorkyňa, podľa ktorej presné príčiny nehody polícia naďalej vyšetruje.

„Polícia žiada vodičov, aby kvôli hustej hmle a klzkej vozovke radšej spomalili a za volantom sa správali zodpovedne,“ uzavrela Linkešová.

FOTO priamo z miesta tragickej dopravnej nehody
2
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM