Zuzana Jakubičková Krimi

FOTO: Razia kukláčov. Muž (60) skrýval 9 000 dávok trávy!

Z bežnej kontroly osobného auta sa stala nečakaná dráma. Vo vozidle muži zákona partii mladíkov objavili kopec marihuany. So sebou si niesli až vyše 100 dávok. Policajtov to priviedlo na stopu 60-ročného muža. Pri razii u neho našli trávu a to v pori

Začiatkom roka mestská hliadka zastavila vozidlo Škoda Fabia, aby vykonala bežnú kontrolu. Vo vozidle sa viezli traja mladí muži vo veku 22, 27 a 29 rokov a ich 24-ročná kamarátka. Na prekvapenie policajtov našli vo vozidle marihuanu a to až 101 dávok.

Následne na to strážcovia zákona vykonali o pár dní neskôr domovú prehliadku u 60-ročného muža. Podľa informácii mal muž v priestoroch rodinného domu pestovať a predávať marihuanu. Policajti našli v skleníku rastliny, z ktorých by sa dalo vyrobiť až 9 344 dávok v hodnote 8 372 eur.

Vyšetrovateľ obvinil muža (60) z drogovej trestnej činnosti a hrozí mu trest odňatia slobody na desať až pätnásť rokov. Štyrom pasažierom z auta, ktorí od muža marišku kúpili, hrozí za tento čin basa na štyri až desať rokov.

Drogy v Piešťanoch
9
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM