Erik Bojničan Krimi

FOTO priamo z miesta: Čelná zrážka na Hlohovej, muž (37) prešiel do protismeru a vrazil do Hlohovčana (61)!

Horúce chvíle na ceste! Podľa policajtov muž (37) na Passate prešiel na Hlohovecj ulici do protismeru, kde sa čelne zrazil s Hlohovčanom (61) na citroene.

Ilustračný obrázok k článku FOTO priamo z miesta: Čelná zrážka na Hlohovej, muž (37) prešiel do protismeru a vrazil do Hlohovčana (61)!
Zdroj: Dnes24.sk

Horúce chvíle na ceste. Ako informovala hovorkyňa KR PZ v Trnave Márie Linkešová, k dopravnej nehode došlo v sobotu, 3. októbra o 07.45 h na ulici Hlohovej v Hlohovci.

„37 ročný vodič z Nových Zámkov išiel na aute VW Passat zo smeru od Topoľčian na Trnavu. Pri zastávke MHD prešiel z nezistených príčin do protismeru, kde došlo k čelenej zrážke s autom Citroen Berlingo, v ktorom sedel 61 ročný vodič zo Šulekova,“ uviedla Linkešová.

Pri nehode podľa mužov došlo k ľahkému zraneniu oboch vodičov. „Polícia alkohol ani u jedného z nich pri nehode nezistila. Škoda na vozidlách bola odhadnutá na 6000 eur. Presné príčiny nehody polícia vyšetruje,“ pokračuje policajná hovorkyňa.

Ako uviedla Júlia Kedrová z Krajského riaditeľstva Hasičského a Záchranného zboru v Trnava, na mieste udalosti zasahovali 4 hasiči a 1 ks hasičskej techniky z Hlohovca. Účastníkmi dopravnej nehody boli dve osoby.

„Obe osoby boli odovzdané záchrannej zdravotnej službe. Pri dopravnej nehode prišlo k úniku prevádzkových kvapalín. Uniknuté látky hasiči zachytili pomocou sorpčných materiálov,“ doplnila Kedrová.

Foto: Miroslav Veľký

FOTO priamo z miesta: Dopravná nehoda na Hlohovec ulici v Hlohovci
4
Galéria
Zdroj: Policajný zbor SR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM