Erik Bojničan Kultúra

Filmové noci pod hviezdami sa vracajú: Tento víkend sa chystajú tri premietania

Premietania pod holým nebom sú skvelým programom na letný večer. Aké filmy budete môcť vidieť tento víkend?

Ilustračný obrázok k článku Filmové noci pod hviezdami sa vracajú: Tento víkend sa chystajú tri premietania
Zdroj: TASR

Nemáte ešte plány na víkend? V neďalekom Leopoldove sa chystá akcia, ktorá určite stojí za návštevu. Po júlovom úspechu sa vracajú Filmové noci pod hviezdami.

Od piatku 4. augusta do nedele 6. augusta sa chystajú tri premietania. Začiatok každého z nich je o 21:30 hod. v parku na Námestí svätého Ignáca a ako uvádza mesto Leopoldov, všetko čo si stačí priniesť so sebou je dobrá nálada a deka. Na aké filmy sa môžete tešiť?

Piatok 4. augusta – Ako byť single

Existuje správny spôsob ako byť single, nesprávny spôsob ako byť single a potom…je tu Alice. A Robin. Lucy. Meg. Tom. David. New York je plný osamelých sŕdc hľadajúcich tú správnu zhodu, láskyplné spojenie, sex alebo niečo medzi tým. A niekde uprostred všetkých tých dobiedzavých sms-iek a známostí na jednu noc, ktoré všetci títo nezadaní majú spoločné, je potreba naučiť sa ako byť single vo svete plnom stále sa vyvíjajúcich definícií lásky.

Sobota 5. augusta – Nezhasínaj

Rebecca bola presvedčená, že keď sa odsťahuje z domu, zmiznú aj hrôzy z jej detstva. Keď vyrastala, nikdy si nebola celkom istá, či to čo vidí po zhasnutí je skutočné, alebo nie… teraz prežíva rovnako desivé a nevysvetliteľné udalosti aj jej malý brat Martin. Deje sa presne to isté, čo Rebeccu takmer pripravilo o rozum a ohrozovalo jej bezpečnosť. Desivá bytosť s tajomným prepojením na ich mamu, Sophie, je späť.Tentokrát je Rebeccca odhodlaná priblížiť sa k pravde viac. Isté je, že ich životy sú v nebezpečenstve… vždy vtedy, keď svetlo zhasne.

Nedeľa 6. augusta – Sully

15. januára 2009 sa svet stal svedkom pozoruhodného núdzového pristátia amerického dopravného lietadla, kedy kapitán „Sully" Sullenberger zázračne dosadol počas letu US Airways 1549 na rieku Hudson a zachránil tak život všetkým 155 cestujúcim a členov posádky. Jeho chladnokrvný čin odvrátil nielen tragédiu, ale spravil z neho hrdinu, ktorý inšpiroval celý svet.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Hlohovca a okolia.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM