Zuzana Jakubičková Kultúra

Film plný sexi striptérov a švédska dráma Avalon v kine Úsmev

Fanúšikov klubového filmu určite poteší nové dielo bratov Dardennovcov, Chlapec na bicykli. Vaše deti sa určite rozveselia plyšovými figúrkami Muppets a pre náročnejších je tu najlepší film zo súčasnej Severkej kinematografie, Avalon.

Ilustračný obrázok k článku Film plný sexi striptérov a švédska dráma Avalon v kine Úsmev
Foto: Zuzana Jakubičková

Chlapec na bicykli

štvrtok 10. januára o 20:oo h
87 min./ Vstupné : 2,00 € /Film ASFK/MP
Belgicko, Francúzsko/ČT

Nový film bratov Dardennovcov rozpráva príbeh dvanásťročného Cyrila, ktorého dá otec do detského domova. Chlapec neprestáva veriť, že sa k otcovi vráti, ale ten už žije nový život. Nezrelý Guy nemá dosť odvahy na to, aby raz a navždy synovi oznámil „ že nechcem Ťa, nestačím na teba “.Keď sa Cyril pri jednom z útekov zoznámi s kaderníčkou Samanthou, ktorá sa rozhodne, že sa o neho bude starať, otvorí sa pred ním nová šanca na život mimo brány detského domova. Chlapec na bicykli je realisticky nakrútený film, v ktorom stojí ľahostajnosť s vypočítavosťou proti ľudskej vzájomnosti a láske.

Avalon

piatok 11. januára o 18:00 a 20:00 h
79 min./ Vstupné 2,0o €/ Uvádza Film Europe/ MP od 15 r. Švédsko/ČT

O stratených 60 – ročných rojkoch, neschopných dospieť a prijať zodpovednosť za svoje činy. Režisér vo svojom hranom debude prináša nekonvenčný portrét starnúcich ľudí, ocitajúcich sa niekde medzi spoločenskou elitou a zločinom., ktorí unikajú z reality do iluzívneho sveta bezstarostnej zábavy a krátkodobých rozkoší. Ľahkovážny život Janneho, vlastníka novozaloženého nočného klubu AVALON sa skomplikuje nečakanými udalosťami a katastrofálnymi následkami. Tento pôsobivý a temný film predstavuje jednoznačne to najlepšie zo súčasnej Severskej kinematografie.

Muppets

sobota 12., nedeľa 13. januára o 16:00 h
113 min./ Vstupné 2,00 €/ Uvádza Saturn/ MP od 12 r. USA/ČD

Neuveriteľne príjemná bláznivá americká komédia s veľkým množstvom vtipov, emócií, a gejzírom originality nápadov. Walter, najväčší fanúšik Muppets na svete je na dovolenke so svojimi priateľmi v americkom mestečku Smalltown. Jeho zistenie je ohromujúce. Aké???? Nuž určite si to nenechajte ujsť. Veď Vy a Vaše deti sa určite potešia plyšovým figúrkam, ktoré Vás všetkých vtiahnu do celého bláznivého deja.

Magic Mike

sobota 12., nedeľa 13. januára o 18:00 a 20:00 h
110 min./ Vstupné 2,50 €/ Uvádza Forum Film/ MP od 15 r. USA/ČT

Striptéra učí mladší umelec, ako na párty zdvihnúť ženy a prísť ľahko k peniazom Mike Lane je tridsaťročný muž žijúci v Tampe na Floride. Vo dne pracuje ako pokrývač, zatiaľ čo v noci, ako Magic Mike. Je hviezda – príťažlivosť kráľov Tampa, skupina mužov striptérok. Tajne chce von, aby si ďalej na plánoval ponuku podnikať, no v jeho podnikaní mu bráni bankový úver a to aj napriek jeho značným úsporám. Raz v noci Adam, teen-veku kamarát Mike, nasleduje ho do klubu, a keď jeden z členov je schopný ísť ďalej, presvedčil ich, aby sa vyzliekli – a to sa stáva obrovský hit. Avšak úspech ide na jeho hlavu a jeho hlúpe akcie nielen ohrozenie pre jeho sestru. Nuž určite stojí za to aby ste sa prišli pobaviť.

Filmy 10.1.2013
4
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM