Klaudia Goncalves Futbal Šport

Fandíte futbalu? Nenechajte si ujsť najväčšiu futbalovú udalosť leta v Hlohovci!

Futbalový klub Slovan Hlohovec pozýva všetkých priaznivcov futbalu na slávnostné otvorenie nového futbalového ihriska s umelou trávou.

Ilustračný obrázok k článku Fandíte futbalu? Nenechajte si ujsť najväčšiu futbalovú udalosť leta v Hlohovci!
3
Galéria
Foto: Klaudia Goncalves / Zdroj: hlohovec.dnes24.sk

Slávnostné otvorenie nového ihriska s umelou trávou sa uskutoční v piatok, 10. augusta na novostavbe ihriska na Nábreží A. Hlinku. Pre divákov pripravili organizátori bohatý program.

„Akciu otvorí prvý predzápas medzi kategóriami domácich Hlohovčanov U8 a Spartakovcov U8 o 15:00 h. Celý program vyvrcholí slávnostným otvorením a hlavným zápasom medzi legendami Spartaka Trnava a Hlohovčanmi. Prídťe sa pozrieť ako si v tomto exhibičnom zápase poradia Hlohovčania s futbalovými legendami, akými sú Miro Karhan či Marek Ujlaky,“ informuje na svojej facebookovej stránke FC Slovan Hlohovec.

Okrem futbalových zápasov vám športové popoludnie spríjemní aj vystúpenie vicemajsterky sveta vo freestyle futbale Lucie Kevickej, roztancujú vás horúce rytmy brazílskej samby a pred začiatkom zápasu legiend Spartaku Trnava proti FC Slovan Hlohovec o 17:30 h. vás pobaví Football freestyle show.

Vstup na podujatie je voľný, k dispozícii bude samozrejme aj chutné občerstvenie.

Nenechajte si ujsť najväčšiu futbalovú udalosť leta v Hlohovci!
3
Galéria
Foto: Klaudia Goncalves / Zdroj: hlohovec.dnes24.sk
Zdroj: hlohovec.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM