Zuzana Jakubičková Krimi

Dramatický požiar v Šulekove: Plamene ohrozovali domy!

Obrovské plamene zachvátili v stredu hrádzu pri Šulekove. Najväčšie nebezpečenstvo hrozilo ľuďom žijúcim v blízkosti spomínanej hrádze. Podpaľač spôsobil obrovské škody na majetku, ale hlavne smútok poškodeným osobám.

V stredu na poludnie založil neznámy podpaľač oheň pri hrádzi v Šulekove. Po niekoľkých dňoch extrémneho tepla bola tráva suchá a požiar sa tak začal veľmi rýchlo šíriť. Plamene pohltili susedné pole s obilím a pokračovali ku skládke dreva, ktorá sa okamžite vznietila. Plamene okrem dreva poškodili aj stavebný materiál a šalovacie dielce, ktoré sa tiež nachádzali na skládke.

Požiar bol veľmi agresívny a začal ohrozovať blízke rodinné domy. Zasahovať museli hasiči z Hlohovca, Piešťan a Trnavy. Pomocnú ruku pridal aj traktor z Poľnohospodár­skeho družstva zo Siladíc, ktorý oborával miesto požiaru.

Podľa slov Martina Krajčoviča z Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru SR v Trnave vznikla požiarom škoda 10,300 eur.

Súvisiace články: [link=http://www­.hlohovec24.sk/clan­ky?extend.136089_-Drama-v-centre-mesta:-Podpalacsky-utok-na-luxusne-BMW!]Dráma v centre mesta: Podpaľačský útok na luxusné BMW![/link] [link=http://www­.hlohovec24.sk/clan­ky?extend.132800_O­hen-v-areali-polikliniky–Pozrite-si-to---]Oheň v areáli polikliniky. Pozrite si to…[/link] [link=http://www­.hlohovec24.sk/clan­ky?extend.132301_Si­hot-znova-zahalena-dymom]Sihoť znova zahalená dymom[/link] [link=http://www­.hlohovec24.sk/clan­ky?extend.130460_Po­ziar-v-Hlohovci:-Schytala-to-travnata-plocha!]Požiar v Hlohovci: Schytala to trávnatá plocha![/link]

hlohovec24/tasr

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM