Jakub Forgács Krimi

Dramatický incident v Hlohovci: Muž z bytu kričal na policajtov, že chce zbraň, inak ublíži deťom!

Dráma v byte! Hlohovčan (36) sa podľa polície vyhrážal družke a jej dvom malým deťom, že im ublíži. Po incidente skončil v rukách polície.

Ilustračný obrázok k článku Dramatický incident v Hlohovci: Muž z bytu kričal na policajtov, že chce zbraň, inak ublíži deťom!
Zdroj: Webnoviny.sk

V nedeľu po obede sa na políciu obrátila žena, že ich muž drží násilím v byte. „Keď chcela s dvojročnou dcérou a päťročným synom z bytu odísť, muž vtiahol deti dnu. Vzápätí z bytu kričal, že chce od privolaných policajtov zbraň s tromi zásobníkmi, inak deťom ublíži. Svoje požiadavky napísal aj na kus papiera, ktorý vyhodil z okna,“ informovala dnes trnavská krajská policajná hovorkyňa Mária Linkešová.

Počas policajného vyjednávania s mužom vykonala zásahová skupina policajtov služobný zákrok do bytu. Policajti muža zadržali a zdravé deti odovzdali do rúk ženy. „Po incidente mu namerali viac ako tri promile alkoholu v dychu. Vzápätí ho policajná hliadka eskortovala do cely policajného zaistenia, muž (36) je podozrivý z prečinu nebezpečného vyhrážania a zločinu vydierania, za čo mu hrozí v prípade dokázania viny trest odňatia slobody na štyri až desať rokov,“ uviedla Linkešová.

Keď bude muž schopný vypovedať, polícia ho vypočuje a spracuje návrh na jeho väzobné stíhanie. Už v minulosti sa dopustil násilnej trestnej činnosti, za čo mu súd uložil podmienečný trest.

Foto: ilustračné

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM