Zuzana Jakubičková Krimi

Dráma v centre mesta: Podpaľačský útok na luxusné BMW!

Podpaľačský útok v Hlohovci! V noci zachvátili vozidlo BMW X5 ničivé plamene. K ataku na luxusné auto došlo v centre mesta. Oheň bavorák zmenil za pár chvíľ na nepojazdný šrot a narobil škody za desaťtisíce eur!

K požiaru v noci krátko pred druhou hodinou vyrazili štyria hasiči. Po príjazde zistili, že horí motorová časť osobného auta BMW X5, ktoré bolo odparkované v centre mesta. Jeho celý predok už bol v tých chvíľach zachvátený požiarom a zasahoval až po predné sedadlá.

Hasiči požiar lokalizovali a následne zlikvidovali vysokotlakovým prúdom. Na miesto vyčíňania plameňov sa musel dostaviť aj zisťovateľ príčin požiaru, vzhľadom k výške škody vyčíslenej majiteľom. Tomu následkom požiaru vznikla škoda 50 000 €.

Po obhliadke vozidla a zdokumentovaní miesta sa hasiči vrátili na základňu. Pravdepodobnou príčinou požiaru bolo úmyselné zapálenie neznámou osobou.

[color=#ff0000]­Pozrite si fotky z miesta nešťastia[/color]

[color=#ff0000]­Súvisiace články [link=http://www­.hlohovec24.sk/clan­ky?extend.134854_Bru­talny-boj-s-neverou:-Milencovi-zatal-sekerou-do-hlavy!]Brutálny boj s neverou: Milencovi zaťal sekerou do hlavy![/link] [link=http://www­.hlohovec24.sk/clan­ky?extend.133999_-OBRAZOM:-Pozrite-si-zlodejsku-akciu-v-zlatnictve---]OBRAZOM: Pozrite si zlodejskú akciu v zlatníctve…[/lin­k]

Zhorené auto
7
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM