Erik Bojničan Krimi

Nehoda na známej ceste: Jeden nezastavil na stopke, zrazl sa s ďalším, tretie auto v priekope!

Hrozivé okamihy na ceste. Podľa mužov zákona za nehodou troch áut pravdepodobne stojí vodič, ktorý nezastavil na stopke. Všetci traja vodiči sa zranili a boli prevezení do nemocnice.

Ilustračný obrázok k článku Nehoda na známej ceste: Jeden nezastavil na stopke, zrazl sa s ďalším, tretie auto v priekope!
Zdroj: TASR

Ďalšia havária na našich cestách. V piatok 26. júna krátko pred 12:00 sa podľa hovorkyne KR PZ v Trnave Martiny Kredatusovej stala dopravná nehoda za obcou Madunice v smere do Trnavy.

Podľa informácií od mužov zákona vodič Fordu nezastavil na stopke, vošiel do križovatky a pravdepodobne nedal prednosť Peugeotu, s ktorým sa následne zrazil.

Do križovatky podľa polície vchádzalo aj osobné auto Škoda, ktorého vodič v snahe vyhnúť sa zrážke, strhol riadenie a skončil v priekope.

„Všetci traja vodiči utrpeli zranenia, ktorých rozsah zatiaľ nepoznáme a boli prevezení do nemocnice. Dychové skúšky na alkohol boli u všetkých vodičov negatívne,“ informuje hovorkyňa, podľa ktorej polícia dopravnú nehodu na mieste zdokumentovala a presná príčina a miera zavinenia bude predmetom ďalšieho vyšetrovania

Čítajte tiež:

Desiatky nehôd v okrese Hlohovec za pár mesiacov: Policajti dvíhajú varovný prst!

Muž (34) to s 3,6 promile za volantom riadne prehnal: Šmyk, kotrmelce, auto na streche! FOTO z miesta nehody

Foto: Ilustračné

Zdroj: Policajný zbor SR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM