Klaudia Goncalves Správy Samospráva

Doprava im nie je ľahostajná: Kraj a mesto podpíšu Memorandum o spoločnom postupe

Trnavský samosprávny kraj a mesto Hlohovec sa dohodli na spoločnom postupe v záležitosti zlepšenia dopravnej situácie v našom meste. Budúcu spoluprácu zdeklarujú podpísaním Memoranda.

Ilustračný obrázok k článku Doprava im nie je ľahostajná: Kraj a mesto podpíšu Memorandum o spoločnom postupe
Zdroj: Mesto Hlohovec

Trnavský samosprávny kraj na čele so županom Jozefom Viskupičom a Mesto Hlohovec pod vedením primátora Miroslava Kollára sa už dávnejšie rozhodli, že vo veci zlepšenia kvality dopravy v Hlohovci a pred vstupom do mesta budú spolupracovať a podnikať spoločné kroky vedúce k zlepšeniu situácie. Svoje rozhodnutie o budúcej vzájomnej spolupráci chcú spečatiť podpísaním memoranda.

“Slávnostné podpísanie Memoranda o spoločnom postupe pre zlepšenie dopravnej situácie v meste Hlohovec, a to za účasti primátora mesta Hlohovec Miroslava Kollára a predsedu Trnavského samosprávneho kraja Jozefa Viskupiča sa uskutoční v pondelok, 5.novembra 2018 o 13:00 hod,” informovala hovorkyňa mesta Zuzana Hrinková Siebenstichová.

Miestom podpísania Memoranda bude kruhový objazd na vjazde do mesta Hlohovec vpravo od Hlohovej ulice.

“Cieľom memoranda je spoločný postup pri zlepšení nepriaznivej dopravnej situácie v meste Hlohovec na prieťahu ciest II/507 a II/513 mestom a to realizáciou najefektívnejších zásahov do dopravnej siete a to najmä vybudovaním južného mestského centrálneho okruhu v zmysle Územného plánu Mesta Hlohovec z roku 2018 a uskutočnením opatrení na jestvujúcich cestách II/507, II/513,” uviedla Hrinková Siebenstichová.

Foto: ilustračné

Zdroj: Mesto Hlohovec
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM