Klaudia Goncalves Rôzne

Dobrovoľníci pozývajú na brigádu: „Ic to ponatírat, dokál je venku teplo!“

Komunita aktivistov DOZOR HC, ktorí sa starajú o čistejší a upratanejší Hlohovec, pozýva verejnosť na dobrovoľnícku akciu. Tentokrát sa spoločnými silami bude natierať zábradlie.

Ilustračný obrázok k článku Dobrovoľníci pozývajú na brigádu: „Ic to ponatírat, dokál je venku teplo!“
Zdroj: hlohovec.dnes24.sk

Skupina aktivistov DOZOR HC (Dobrovoľný Občasný Zber Odpadkov Rukami), ktorí dlhodobo prispievajú k tomu, aby bol Hlohovec čistejším a krajším mestom, organizujú v nedeľu, 7. októbra, spoločnú brigádu, ktorá dostala čisto fraštacký názov „Ic to ponatírat, dokál je venku teplo!“ Vítaná je účasť a pomoc verejnosti.

Na akcii, ktorá potrvá od 9:00 približne do 12:00 sa spoločnými silami bude natierať zábradlie medzi Manckovičovou ulicou a poliklinikou.

„Na nedeľu nám hlásia krásne počasie, preto by sme ho chceli využiť na natretie ešte jedného zábradlia, konkrétne medzi Manckovičovou a poliklinikou. Budeme len natierať, zábradlie je už odhrdzené a pripravené na natretie. Uvidíme sa v nedeľu o 9:00 pri činžiaku na Manckovičovej, materiál a rukavice sú zabezpečené. Všetkých srdečne pozývame,” pozývajú “Dozoráci” na stránke udalosti na sociálnej sieti.

Foto: DOZOR HC

Zdroj: hlohovec.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM