Erik Bojničan Kultúra

Zábava v Hlohovci vo veľkom štýle: Pozrite si FOTO z Fraštackého plesu!

Tanec, hostesky, nabitý program a skvelá zábava. Pozrite, čo všetko sa dialo na plese v Hlohovci.

Ilustračný obrázok k článku Zábava v Hlohovci vo veľkom štýle: Pozrite si FOTO z Fraštackého plesu!
Zdroj: Dnes24.sk

Účasť na plese aj napriek chrípkovému obdobiu naplnila očakávania organizátorov. Do honosne vyzdobeného kultúrneho domu si našlo cestu 190 hostí.

Pri vstupe vítal hostí organizátor Peter Kolištanik zo spoločnosti All Marketing. Náladu navodzovali príjemné tóny saxofónu v podaní Petra Peška, známeho pod umeleckým menom Romantic SAX. Nechýbali ani pôvabné hostesky. Fraštacký ples moderoval ostrieľaný moderátor z Trnavy Martin „Chyno“ Chynoranský, známy najmä z rádia. Po slávnostnom prípitku a úvodných slovách zo strany organizátora a primátora mesta Miroslava Kollára sa začala zábava. Program bol vyšperkovaný kvalitnými umelcami zvučných mien, ktorí sa na hlohovských podujatiach neobjavujú každý deň.

Ples otvorila skvelá šansoniérka Andrea Zimányiová, ktorá prijala pozvanie ako hosť podujatia. Jej vystúpenie sa tešilo veľkej spokojnosti prítomných hostí. Nasledovalo tanečné číslo 4 párov z Interklubu Bratislava, ktorí po skončení viedenského valčíka pozvali do tanca hostí, čím sa otvorilo prvé tanečné kolo. Hostí roztancovala Trnafská cimbálofka. Pri ich hudbe sa tancoval valčík, waltz, polka či čardáš,samozrejme nechýbali obľúbené cigánske piesne. Po takmer hodine sa hudobníci presunuli do baru na poschodí, kde prebiehala vínna degustácia pod záštitou Pavla Tuturu – predsedu cechu vinárov. Ľudia ocenili kvalitné regionálne víno, čoho dôsledkom bola nutnosť doplniť zásoby už počas plesu.

„Pôvodne sme plánovali zaradiť vystúpenie Petra Peška iba ako „podmaz“ popri večeri, ľudom sa to však páčilo natoľko, že začali na jeho vystúpenie aj tancovať, čo príjemne prekvapilo,“ prezradil organizátor plesu Peter Kolišťanik.

Neutíchajúca zábava a plný parket hostí prinútil organizátorov pozmeniť program a plánovaná tombola sa presunula až po vystúpení kapely The Cellmates, ktorí rozprúdili zábavu v štýle 50. – 60. rokov. Chalani z kapely si po svojom vystúpení veľmi pochvaľovali príjemnú atmosféru a skvele baviacich sa divákov. „Približne o jednej hodine po polnoci bola tombola plná zaujímavých cien, ktorej súčasťou bola aj cena útechy od primátora Miroslava Kollára a to forme odovzdania „primátorskej košele, v ktorej vyhral voľby. V cene vstupenky bola aj cena od OZ Fraštačania, ktorú osobne odovzdal predseda združenia Miroslav Bobák. Výherca sa tak potešil Exkluzívnemu pobyt v hoteli Devín pre 2 osoby,“ dodal Kolišťanik. Po tombole prevzal nad zábavou taktovku DJ Norman z Mido music production, ktorý hralosvedčené plesové hityaž do neskorých hodín.

Fraštacký plesor organizovala reklamná agentúra All Marketing a už na samotnom plese oznámili termín budúceho ročníka, ktorý bude pre zmenu plesovú sezónu otvárať. Termín II. Ročníka Fraštackého plesu bude 23.1.2016

Foto: All Marketing

Pozrite si fotky z Fraštackého plesu
27
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM