Klaudia Goncalves Iné športy Rôzne Šport Správy

Do práce na bicykli najazdili Hlohovčania takmer 14-tisíc km: Zvíťazili hasiči

Mesto Hlohovec zverejnilo výsledky každoročnej súťaže Do práce na bicykli. Hlohovec vybojoval vo veľkej konkurencii 17. miesto.

Ilustračný obrázok k článku Do práce na bicykli najazdili Hlohovčania takmer 14-tisíc km: Zvíťazili hasiči
3
Galéria
Zdroj: Mesto Hlohovec

V mesiaci máj prebiehal už šiesty ročník celoslovenskej súťaže Do práce na bicykli. Tento rok sa do nej zapojilo rekordných 99 samospráv.

„V Hlohovci sa do kampane zapojilo 154 súťažiacich v 44 tímoch, ktorí najazdili na dvoch kolesách úctyhodných 13 915,26 km, čím planéte ušetrili 3 557,73 kg nevyprodukovaného CO₂,“ informovala radnica prostredníctvom sociálnej siete.

Prvé miesto za najväčší počet najazdených kilometrov získal Martin Bedeč s 871,2 km. Najväčší počet jázd v mesiaci máj absolvovala Monika Vopátová, ktorá nasadla na bicykel 46-krát.

Víťazným tímom sa stal tím HASICI EBO, ktorý spoločne odjazdil 1 805,65 km a s najväčším počtom jázd (160) zvíťazil tím SANECA QUATRO.

Celkovo sa Hlohovec v konkurencii 99 samospráv umiestnil v počte najazdených kilometrov na 17. mieste. V utorok, 25. júna, ocenil viceprimátor a koordinátor súťaže Miloslav Drgoň víťazov jednotlivých kategórií vecnými cenami.

Zvíťazili hasiči: Do práce na bicykli najazdili Hlohovčania takmer 14 tisíc km
3
Galéria
Zdroj: Mesto Hlohovec
Zdroj: Mesto Hlohovec
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM