Marcel Mojžiš Krimi

Do cieľa nedošli: Pri Červeníku havaroval autobus s deťmi!

AKTUALIZOVANÉ! Cesta na výlet sa skončila nešťastím. Pri dedine Červeník po ôsmej hodine ráno havaroval autobus. V ňom sa viezli žiaci základnej školy.

Chvíle, na ktoré len tak nezabudnú. Cestu detí na výlet prekazila nehoda, ktorá sa stala pri Červeníku. Približne o pol deviatej ráno sa tam zrazil autobus s osobákom.

Opel vychádzal z diaľnice D1 na cestu prvej triedy. Za nešťastím podľa polície stojí zrejme nepozornosť šoféra, ktorý sedel za volantom osobného auta.// „Vodič pravdepodobne nedal prednosť v jazde autobusu idúcemu v smere na Piešťany,“// povedal krajský policajný hovorca Michal Hanus.

Na miesto ihneď vyrazili policajti, záchranári aj hasiči. Našťastie sa nikto zo študentov pri zrážke nezranil, horšie však dopadol šofér oplu. „Bol prevezený do Trnavskej nemocnice s poranením hlavy“, povedal Boris Chmel z operačného strediska záchranárov. Deti boli po nehode umiestnené do bezpečia. „Okolnosti a presné príčiny nehody vyšetrujeme,“ dodal M. Hanus.

[color=#ff0000]­Súvisiace články:[/color] [link=http://www­.hlohovec24.sk/clan­ky?extend.136559_Si­aleny-jazdec-sposobil-hromadnu-buracku!]Šialený jazdec spôsobil hromadnú búračku![/link] [link=http://www­.hlohovec24.sk/clan­ky?extend.135278_Oz­rata-vodicka-vyvadzala:-Unikatne-cuvanie,–zrazka-a-utek!]Ožratá vodička vyvádzala: Unikátne cúvanie, zrážka a útek![/link] [link=http://www­.hlohovec24.sk/clan­ky?extend.134590_ZA­BERY-Z-MIESTA:-Octavia-vpalila-do-nakladiaku,–4-mrtvi!]ZÁBERY Z MIESTA: Octavia vpálila do nákladiaku, 4 mŕtvi![/link]

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM