Zuzana Jakubičková Kultúra

Dlhoočakávaný Hobit už aj v Hlohovci: Neočakávaná cesta cez víkend v kine Úsmev

Víkend odštartuje romantická komédia Zásnuby na dobu neurčitú. Deti sa môžu tešiť na rozprávku Žraloky na súš(h)i a príbeh Bilba Pytlíka si vychutnáte vo filme Hobit.

Ilustračný obrázok k článku Dlhoočakávaný Hobit už aj v Hlohovci: Neočakávaná cesta cez víkend v kine Úsmev
Foto: Zuzana Jakubičková

Zásnuby na dobu neurčitú

piatok 17. mája o 17:45 a 20:00 h
124 min./ Vstupné : 2,50 € /Uvádza Bonton Film/MP od 15 r. USA/ČD

Producent filmu Ženy sebe a režisér Kopaček sa vracia s romantickou komédiou, ktorá začína tam, kde ostatné končí… Pripravte sa na veľa zábavy a dojatia. vo filmu Zásnuby na dobu neurčitou s Jasonem Segelem a Emily Blunt, v rolách milencov, ktorí sa nemôžu a nemôžu vziať, pretože im v ceste za dokonalou svadbou neustále stoja nejaké pracovné povinnosti, rodinné tlaky a veľa iných prekážok. Tak čo – akosi sa stanú sa ich zásnuby na dobu neurčitou hrobárom ich vzťahu?

Žraloky na súš(h)i

sobota 18., nedeľa 19. mája o 15:00 h 90 min./ Vstupné 2,00 €/ Uvádza Continental/ MP Malajzia/ČD

Animovaný film nám rozpráva o dvoch žraločích bratoch Pupovi a Júliovi. Na ich žraločí útes sa dostanú pytliaci, ktorí ukradnú žraločie vajíčka. Popo a Júlio sa vydávajú tam, kam žraločia plutva ešte nikdy nevkročila, na súš medzi ľudí. Obliekajú si robotické obleky a idú skúmať záhady ľudského života. Žraločia jazda začína! Tak poďme sa na ňu pozrieť!

Hobit

sobota 18., nedeľa 19. mája o 17:00 a 20:00 h
162 min./ Vstupné 3,00 €/ Uvádza Continental/ MP USA,Nový Zéland / ČD

Film sleduje cestu hlavnej postavy Bilbo Pytlíka, ktorý sa ocitne na dobrodružnej výprave. Cieľom cesty je si znovu nárokovať stratené trpasličie kráľovstvo Erebor. Bilba nečakane osloví čarodej Gandalf Šedý, vďaka ktorému sa ocitne v spoločnosti13 trpaslíkov v čele s legendárnym bojovníkom Thorinem. Cesta do divočiny vedie cez tajomné zeme, kde sa to hemží zlobry, škriatkami a kúzelníkmi. Tak poďte aj Vy prežiť všetky tieto záhady. Nuž určite sa poďte pozrieť ako to všetko bude.

Ukážky filmov 17.5.2013
3
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM