Erik Bojničan Rôzne

Deň detí v Hlohovci a okolí: TOP 5 podujatí, na ktoré sa môžete tešiť

Sviatok detí už klope na dvere a pri tejto príležitosti nebude núdza o rôzne akcie ani v Hlohovci a okolí. My sme vybrali päť, ktoré považujeme za najlákavejšie.

Ilustračný obrázok k článku Deň detí v Hlohovci a okolí: TOP 5 podujatí, na ktoré sa môžete tešiť
Foto: Peter Simon / Zdroj: Dnes24.sk

Deň detí v Leopoldove

27. mája od 14:30 hod., Športový areál MTK Leopoldov

Nielen na oslávencov čakajú v Leopoldove zábavné a športové aktivity, maľovanie na tvár, koníky, prehliadka hasičských a záchranárskych zručností, ukážka prác pohotovostného oddielu, nafukovací hrad, diskotéka, cirkus Marion s klokanom a nebude chýbať ani sladkosť pre každého

Deň detí v Maduniciach

27. mája od 14:00 hod., Areál TJ Madunice

Aj v neďalekých Maduniciach sa chystá oslava Dňa detí. Na najmenších čaká bohatý program. Nebudú chýbať detský jumpin či dogdancing. Svoje schopnosti ukážu dobrovoľný hasiči z Maduníc, PPU z Trnavy a Kynologický záchranný zbor Trenčín. Variť sa bude poľovnícky guláš a pripravené sú i rôzne súťaže pre deti.

Rozprávka ku Dňu detí

28. mája o 15:00 hod., Kino Úsmev Hlohovec

Ak premýšľate, ako spríjemniť svojim ratolestiam ich sviatok, môžete s nimi zájsť i na rozprávku ku Dňu detí do hlohovského kina Úsmev. Rozprávka plná pesničiek o dvoch úplne protiľahlých dievčatkách je vtipná ale i výchovná. Stratia sa v čarovnom lese, kde sa naučia kopec zaujímavých vecí. Že nesmieme klamať, biť sa, vymýšľať si a že kamarátstvo si treba vážiť.

Cesta rozprávkovým lesom

3. júna od 13:00 do 18:00 hod., Zámocká záhrada Hlohovec

Aj priamo v našom meste sa chystá paráda, ktorá poteší najmenších. Hlohovecká Zámocká záhrada sa zmení na cestu rozprávkovým lesom. Deti sa môžu tešiť na vstupnú bránu do rozprávok, koníky, piknik, 10 stanovíšť rozprávkového lesa, lodičky, odmeny, maľovanie na tvár, skákacie a šmýkacie hrady či divadlo.

Deň detí v Červeníku

3. júna od 13:00 do 20:00 hod., Futbalové ihrisko Červeník

V obci Červeník sa taktiež môžu detváky tešiť na poriadnu dávku zábavy. Radosť na tvári im vyčaria nafukovacie atrakcie a kolotoč, ukážka hasičskej techniky, koníky, cukrová vata, ukážka výcviku psov, maľovanie na tvár, hry a súťaže, opekačka, maľovanie na sklo a super hudba počas celého podujatia.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Hlohovca a okolia.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM