Jakub Forgács Krimi

Ďalšie nešťastie na úseku častých nehôd: Fiat čelne nabúral do mercedesu, v akcii aj vrtuľník!

Trnavskí policajti dokumentujú dopravnú nehodu, pri ktorej sa zranili dve ženy. Pri prevoze do nemocnice musel zasahovať aj vrtuľník.

Ilustračný obrázok k článku Ďalšie nešťastie na úseku častých nehôd: Fiat čelne nabúral do mercedesu, v akcii aj vrtuľník!
Zdroj: Webnoviny.sk

Nehoda sa stala na ceste druhej triedy z Trnavy do Špačiniec. „Vodička (35) z Chtelnice viedla Fiat Panda smerom na Špačince. V pravotočivej zákrute nezvládla riadenie a prešla do protismeru,“ informovala Martina Kredatusová z Oddelenia komunikácie a prevencie Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Trnave. Ako pokračovala, tu sa čelne zrazila s oproti idúcim Mercedesom A, ktorý viedla Trnavčanka (29). Obe vodičky utrpeli zranenia a boli prevezené do nemocnice, vodičku Fiatu prevážal vrtuľník.

K dopravnej nehode došlo podľa Kredatusovej v úseku, v ktorom boli na podnet polície vykonané viaceré opatrenia. „Vyhodnotený bol ako úsek častých dopravných nehôd, pre vodičov viditeľne označený tabuľou. Na mieste, kde sa stala nehoda je znížená rýchlosť na 70 km/h a je tu zákaz predchádzania,“ uviedla a doplnila, že na podnet polície bol odstránený aj strom, ktorý tu predstavoval nebezpečenstvo.

Polícia apeluje na vodičov, aby dodržiavali pravidlá cestnej premávky a rešpektovali dopravné značenie. „Disciplínou môže každý jeden vodič prispieť k bezpečnosti na cestách a predísť tak zbytočným hazardom so životmi a zraneniam,“ dodala na záver.

Správu sme naposledy aktualizovali o 15:44 hod.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM