Erik Bojničan Rôzne

Čo tak trocha adrenalínu? 3 vzrušujúce zážitky v Hlohovci a okolí

Aj adrenalín niekedy potrebujeme k životu. Môžete ho zažiť aj v Hlohovci a okolí. Vybrali sme 3 atraktívne možnosti, ako si poriadne zvýšiť tep.

Ilustračný obrázok k článku Čo tak trocha adrenalínu? 3 vzrušujúce zážitky v Hlohovci a okolí
Zdroj: TASR

Vojenské športy

Milovníci poriadneho adrenalínu nemusia kvôli nezabudnuteľnému zážitku ani chodiť ďaleko. Adrenalínové centrum, ktoré sa nachádza blízko vyhliadky Šianec nad Hlohovcom je tá správna voľba pre tých, ktorí chcú skúsiť niečo netradičné. Centrum poskytuje výcvikové kurzy taktiky, topografie, sebaobrany pre civilistov, pre tých, ktorí sa nechcú stať obeťami zločinu, pre tých, ktorí sa chcú naučiť nový šport, alebo len vyskúšať niečo nové. Paintball či airsoft zaručene zvýšia váš tep.

Prečítajte si: Krásne zážitky na bicykloch: 5 tipov na zaujímavé cyklotrasy v okolí Hlohovca

Jazda na štvorkolke

Na zvýšenie adrenalínu vynikajúco poslúži aj aktivita, ktorú zažiť v našom okolí. Vďaka nej si vyskúšate, aké pocity prežívajú pretekári rally. Neďaleko obce Bučany sa totiž nachádza športový areál, ktorý je zameraný na prevádzkovanie netradičných adrenalínových športov – jazdy na štvorkolkách a bojovou hrou – airsoft. Ak milujete rýchlosť a burácanie motorov, nie je nad čím premýšľať.

Prečítajte si: TOP 3: Letný prehľad akcií, kde sa možno v okolí Hlohovca najesť

Adrenalín na vlnách

Za ďalšou bezpochyby andrenalínovou atrakciou neďaleko Hlohovca sa presunieme na vodu, konkrétne do Ratnovskej zátoky. Na svoje si prídu predovšetkým milovníci vodných športov. Môžete si na vlastnej koži vyskúšať, ako sa cítia surferi a nemusíte kvôli tomu vôbec chodiť k moru. Wakeboarding, ktorý sa tam prevádzkuje, je kombináciou vodného lyžovania a techník surfingu.

Prečítajte si: Hlohovec zasiahol nový ošiaľ: Čo to ľudia robia v meste s mobilmi?

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM