Erik Bojničan Správy

Chystáte sa na národnú púť do Šaštína? Z Hlohovca môžete využiť mimoriadny vlak

Na Národnú púť do Šaštína sa chystajú veriaci z celého Slovenska. Železnice vypravia mimoriadne vlaky a spoj pôjde aj priamo z Hlohovca.

Ilustračný obrázok k článku Chystáte sa na národnú púť do Šaštína? Z Hlohovca môžete využiť mimoriadny vlak
Foto: Erik Bojničan / Zdroj: Dnes24.sk

Možnosť priameho spojenia pre stovky veriacich ponúka Železničná spoločnosť Slovensko pri príležitosti konania Slávnosti Sedembolestnej Panny Márie 15. septembra 2016, kedy vypraví mimoriadne vlaky na Národnú púť do Šaštína.

Prečítajte si: Zažite Krumpoldovské hody: Na tradičných jedlách si ľudia pochutia zadarmo!

Táto ponuka je, ako uvádzajú železnice, pokračovaním podobných aktivít z minulosti, keď možnosť priameho spojenia využili stovky veriacich. Všetky vlaky sú časovo prispôsobené tak, aby prišli do Šaštína v najvhodnejšom čase pred začiatkom hlavnej slávnostnej pontifikálnej omše so začiatkom o 10:30 h.

Mimoriadny vlak z Hlohovca bude odchádzať o 7.52 hod. ráno. Železnice pripravili aj spiatočný spoj s odchodom o 15.12 hod.

Prečítajte si: Podujatie v Hlohovci, aké tu ešte nebolo: Bude sa hľadať Fraštacký sympaťák

V mimoriadnych vlakoch budú platiť cestovné lístky rovnako, ako v pravidelných vlakoch podľa platného Cestovného poriadku, s možnosťou využitia zliav, ktoré ZSSK pre svojich zákazníkov ponúka. Mimoriadne vlaky nie sú povinne miestenkové, ale je možné do týchto vlakov zakúpiť si miestenky.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Hlohovca a okolia.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM