Klaudia Goncalves Rôzne Správy Samospráva

Chcete sa stať členom mestskej komisie? V hľadáčiku zostávajú ešte traja

Poslancom Mestského zastupiteľstva sa na marcovom zasadnutí nepodarilo zvoliť všetkých členov mestkých komisií. Voľné zostávajú tri miesta.

Ilustračný obrázok k článku Chcete sa stať členom mestskej komisie? V hľadáčiku zostávajú ešte traja
Zdroj: hlohovec.dnes24.sk

Primátor mesta Hlohovec Miroslav Kollár zverejnil výzvu, aby sa zástupcovia z radov verejnosti, ktorí majú záujem o členstvo v jednej z komisií Mestského zastupiteľstva, uchádzali o túto pozíciu podaním písomnej žiadosti.

Doplňujúca voľba členov komisií z radov odbornej verejnosti bude prebiehať na nasledujúcom zasadnutí Mestského zastupiteľstva 25. apríla 2019.

Na marcovom zastupiteľstve sa nadpolovičnou väčšinou poslancom podarilo zvoliť 11 členov do piatich komisií, 3 miesta zostávajú neobsadené.

“Hľadáme 2 uchádzačov do Komisie vzdelávania a kultúry a 1 do Komisii športu. Záujemcovia, ktorí sa rozhodnú reagovať na túto výzvu, môžu adresovať svoju žiadosť, životopis a súhlas so spracovaním osobných údajov elektronicky, poštou alebo do podateľne Klientskeho centra Mestského úradu Hlohovec, M. R. Štefánika 1, 920 01 Hlohovec do 15. apríla 2019,” uvádza primátor vo výzve.

Foto: Ilustračné

Zdroj: Mesto Hlohovec
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM