Erik Bojničan Správy

Cestujúci vlakmi z Hlohovca, zbystrite pozornosť: Na trati sa chystá výluka

Ak cestujete vlakom z Hlohovca, mali by ste zbystriť pozornosť. Chystá sa výluka. Bude sa týkať aj vás? Pozrite si už teraz, kedy a kde k nej dôjde.

Ilustračný obrázok k článku Cestujúci vlakmi z Hlohovca, zbystrite pozornosť: Na trati sa chystá výluka
Foto: Erik Bojničan / Zdroj: Dnes24.sk

Železnice Slovenskej republiky (ŽSR) informujú o tom, že budú dňa 4. apríla 2017, v čase od 8.35 h do 14.30 h a v dňoch 5. a 6. apríla 2017, v čase od 8.35 h do 14.00 h, realizovať výlukové práce v medzistaničnom úseku Rišňovce – Hlohovec.

V rámci tejto výluky sa v uvedenom medzistaničnom úseku zrealizuje oprava priecestia v km 16,255. „Oprava priecestia zahŕňa činnosti spojené s výmenou koľajového roštu a výmenou terajšej konštrukcie. Následne sa vykoná vyasfaltovanie priecestia. Práce vykonávajú ŽSR vlastnými personálnymi kapacitami,“ uviedla hovorkyňa Železníc Slovenskej republiky Martina Pavliková.

Ako ďalej informujú železnice, uzávierka priecestia, s jedinečným identifikačným číslom SP 1059 bude nepretržite v termíne od 3.apríla 2017 od 8.00 h do 7. apríla 2017 do 8.00 hod. „Vzhľadom na to, že ide o jednokoľajnú trať, cestujúci budú prepravovaní náhradnou autobusovou dopravou, ktorú zabezpečuje ZSSK,“ oznamuje ďalej ŽSR.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Hlohovca a okolia.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM