Erik Bojničan Kultúra

Červeník ožije hudbou: Najväčší letný festival v okrese Hlohovec sa blíži

Ani tento nebude výnimkou a v amfiteátri obce Červeník sa uskutoční najväčší letný festival v našom okrese. Chystá sa zábava vo veľkom štýle.

Ilustračný obrázok k článku Červeník ožije hudbou: Najväčší letný festival v okrese Hlohovec sa blíži
54
Galéria
Foto: Erik Bojničan / Zdroj: Dnes24.sk

Jeden z najstarších hudobných festivalov na Slovensku otvorí svoje brány aj tento rok. V amfiteátri obce Červeník sa uskutočnia tradičné slávnosti spevu, hudby a tanca. Tento malý-veľký festival predstavuje dva dni plné hudby a zábavy pre všetky vekové kategórie. Počas víkendu 11.-12.augusta sa na pódiu vystrieda množstvo domácich, ale i zahraničných interpretov

Počas 52. ročnej histórie zavítali do dedinky ležiacej neďaleko Hlohovca zvučné mená. Za ostatných niekoľko ročníkov to boli napríklad Right Said Fred, Boney M či The Sweet.

Mnohí sa zhodujú na tom, že je rok čo rok lepšia zábava, určite sa je na čo tešiť aj tentokrát. Ako prezradili organizátori, do Červeníka zavíta s projektom Face meet the Voice mníchovská legenda z konca 80-tych rokov minulého storočia – Milli Vanilli známa hitmi ako I'm Gonna Miss You, Baby Don't Forget My Number, Girl You Know It's True či Blame It on the Rain. Nebudú však chýbať ani slovenské legendy ako sú Horkýže slíže, Inekafe, Nocadeň, Slobodná Európa a mnohí ďalší.

O dobrú zábavu v Červeníku určite nebude núdza. Kompletný program uverejníme na spravodajskom portáli Hlohovec 24 už čoskoro.

V priloženej fotogalérii si môžete pozrieť fotografie z jubilejného 50. ročníka festivalu v Červeníku.

Festival Červeník 2015 v OBRAZOCH
54
Galéria

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Hlohovca a okolia.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM