Erik Bojničan Rôzne

Bubny, trúbky aj rapkáče: Hlohovskí maturanti vstúpili do ulíc a hneď na seba strhli pozornosť, VIDEO

Hlohovskí študenti vyrazili do ulíc a postarali sa o rozruch. Svojim pochodom mestom strhli na seba pozornosť. Nechýbali klaksóny, rapkáče, bubny ale ani úsmevy.

Ilustračný obrázok k článku Bubny, trúbky aj rapkáče: Hlohovskí maturanti vstúpili do ulíc a hneď na seba strhli pozornosť, VIDEO
Foto: Erik Bojničan / Zdroj: Dnes24.sk

Maturanti zo 4.A a 4.B triedy Gymnázia Ivana Kupca v Hlohovci si vyšli do ulíc nášho mesta. Nebol to však obyčajní študentskí výjazd. Tentokrát s tablom v rukách oznámili aj okoloidúcim, že končia jednu etapu ich života. Nechýbali bubny, trúbky, rapkáče tamburíny, klobúčik pre prípadný príspevok na večernú zábavu.

Tradícia, ako tomu býva zvykom priniesla do nášho mesta oživenie ale aj dobrú náladu, ktorá z maturantov vyžarovala. Študentov teraz čaká akademický týždeň, ktorý je nasledovaný samotnou skúškou dospelosti. Možno ani netušia ako dlho z týchto chvíľ budú ešte čerpať. Ako každý sa k nim budú vracať v spomienkach.

A aké majú pocity samotní maturanti? „Konečne!“ zasmial sa jeden zo študentov. „Pripravujeme sa na maturity štyri roky, tak ak bude po nej, bude to veľká úľava. Na druhej strane sme skvelá partia, tak nám bude jednému za druhým určite smutno,“ zároveň ale dodal.

Maturita formalita? „Určite nie. Keď to niekto tvrdí, asi už zabudol na ten stres. Nemôžem povedať, že by sme sa báli, ale určité obavy máme určite,“ pokračuje študent, ktorý by podľa jeho slov nepohrdol, ak by mal vo svoj deň D povestnú šťastnú ruku.

Môže vás zaujímať:

VIDEO, ktoré pobaví: Titanic, Pomáda aj Nežná revolúcia, Hlohovčania zobrali únos triednej knihy po svojom!

Kedysi drali školské lavice, dnes patria medzi zvučné mená: Takéto známe tváre študovali na hlohovskom gymnáziu!

Maturanti z Hlohovca a ich únos triednej knihy: Záťah na riaditeľňu počas nočnej misie! VIDEO

Maturanti z Hlohovca sa lúčili so školou
1
Galéria
Maturanti z Hlohovca sa lúčili so školou
13
Galéria
Foto: Erik Bojničan / Zdroj: Dnes24.sk
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM