Erik Bojničan Bowling

Bowlingový turnaj Frašták tours pokračoval štvrtým kolom: Krásne momenty a prekvapivý víťaz FOTO

Populárny turnaj Frašták tours pokračoval štvrtým kolom. Prečítajte si, komu sa najviac darilo a pozrite si FOTO.

Ilustračný obrázok k článku Bowlingový turnaj Frašták tours pokračoval štvrtým kolom: Krásne momenty a prekvapivý víťaz FOTO
Zdroj: Dnes24.sk

Na ďalšie kolo Frašták toursu vyrazila 40 členná posádka bowlingáčov autobusom do Žiliny. Tam ich čakalo nemilé prekvapenie v podobe technických problémov s dráhami. Po prvý krát v histórii Frašták tour, zradila technika.

Na rad prišlo operatívne riešenie a v ústrety vyšla herňa v Mlynoch. Všetci hráči museli nasadnúť do autobusu a vyraziť smer Nitra. Aj keď hráči strávili veľa času v autobuse, nebola núdza o pekné výkony.

Na rad prišlo ďalšie prekvapenie a to v podobe víťaza, ktorým sa stal po perfektnom výkone 795 zvalených kolov Martin Poitz.

Ako prezradil vedúci súťaže Tibor Weselowski, Poitz celú cestu podriemkaval a maximálne sa sústredil na svoj výkon. Na druhom mieste sa umiestnil Tomáš Wesolowski (752) a tretiu priečku obsadil nečakane Dušan Genov (734).

Za nežné pohlavie dosiahla najlepší výkon Danka Wesolowská (675), ktorá obsadila 15. miesto.

Za zmienku stojí aj to, že každý hráč Frašták tours dostal od organizátorov tričko s logom a mapkou turnaja a erbom mesta, ktoré bude slúžiť na reprezentáciu tohto podujatia.

Na ďalšie, v poradí 5 kolo Frašták tours sa začiatkom júna nadšenci bowlingu presunú za hranice k našim susedom do Olomouca.

FOTO: Štvrté kolo obľúbeného turnaja Frašták tours
12
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM