Rastislav Búgel Rôzne

Blogovanie je „in“

Fenomén „blogovania“ sa v poslednom období rozšíril do celého sveta. Blogermi sa stali mnohí vplyvní ľudia, vedci, politické osobnosti či celebrity. Samozrejme, blogovať môže každý jeden „smrteľník“.

S dobou ideme samozrejme aj my, preto si môžete oddnes na našom/vašom portáli Hlohovec24 **založiť vlastný blog **a pridávať príspevky na ľubovoľné témy. Privítame predovšetkým témy týkajúce sa nášho regiónu, neodmietame však vašu iniciatívu v akejkoľvek inej oblasti.

Budeme radi, ak sa do tohto projektu zapoja aj zástupcovia nášho mesta, mestskí poslanci a všetci, ktorí majú čo povedať k dianiu v Hlohovci a okolí a neboja sa prezentovať svoje názory verejne.

**Čo je vlastne blog? **

Slovo „blog“ vzniklo skrátením anglického slova weblog, čo v preklade znamená webový denník. Blog obsahom najčastejšie pripomína niečo medzi denníkom a komentárom.

Blogerom môže byť ktokoľvek, kto má pocit, že potrebuje svojmu okoliu povedať niečo dôležité, bloger citlivo vníma podnety okolo seba a vie sa o svoje skúsenosti podeliť s komunitou na tom-ktorom blogu, musí však dodržiavať stanovené pravidlá blogovania (dočítate sa v podmienkach užívania blogu).

Takže priatelia, hor sa do blogovania! Stačí sa zaregistrovať na našom portáli a môžete sa do toho pustiť Najlepšie príspevky vytiahneme na hlavnú stránku Hlohovec24.sk.

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM