Erik Bojničan Krimi

AUTENTICKÉ ZÁBERY: Zásah hasičov pri požiari blízko železničného mosta v Hlohovci

Rušné chvíle hlohoveckých hasičov. Museli vyraziť do akcie kvôli požiaru v Hlohovci. Pozrite si AUTENTICKÉ ZÁBERY z požiaru blízko železničného mosta.

Ilustračný obrázok k článku AUTENTICKÉ ZÁBERY: Zásah hasičov pri požiari blízko železničného mosta v Hlohovci
Foto: Erik Bojničan / Zdroj: Dnes24.sk

Ako informoval Daniel Šiška z Hasičského a záchranného zboru, dňa 20. júla v popoludňajších hodinách zasahovali hlohoveckí hasiči pri požiari trávnatého porastu.

Ako uviedol Šiška, po 14. hodine bola ohlásená udalosť, požiar trávnatého porastu v Hlohovci, lokalita za Tescom smerom k železničnej trati a na miesto udalosti bola vyslaná technika Iveco Trakker + 3 príslušníci. Na lokalizačné a likvidačné práce boli podľa Šišku použité jednoduché hasebné prostriedky a jeden vysokotlaký prúd.

„Ďalej bolo na Operačné stredisko KR Hasičského a záchranného zboru v Trnave nahlásené, že pod železničným mostom v Hlohovci horí trávnatý porast, jednotka z hasičskej stanice v Hlohovci vykonala výjazd na miesto udalosti a požiar likvidovala za použitia vodných prúdov,“ informuje Šiška, podľa ktorého pri žiadnej z týchto udalostí neevidujeme zranenie žiadnych osôb. Príčiny požiarov sú v procese zisťovania.

Okrem toho podľa Šišku hasiči zasahovali 20. júla 2015 pred 7. hodinou pri tlenní stromu v Hlohovci pri Váhu, na mieste v ktorom bol vykonaný zásah 19. júla 2015.

„Na miesto udalosti bola vyslaná technika Iveco Trakker + 3 príslušníci. Na likvidáciu tlejúcich častí boli použité jednoduché hasebné prostriedky a jeden vysokotlaký prúd,“ uviedol Šiška, ktorý doplnil, že po likvidácii požiaru sa jednotka vrátila na základňu.

Ako ďalej pripomenul D. Šiška, ešte stále pretrváva čas zvýšeného nebezpečenstva vzniku požiaru a v tejto súvislosti je potrebné dodržiavať predpisy na úseku ochrany pred požiarmi a vyvarovať sa zakladaniu ohňa a spaľovaniu horľavých látok i vo všeobecnosti a nie iba v lesných priestoroch pokiaľ budú pretrvávať aktuálne poveternostné podmienky.

V našich galériách si pozrite FOTO aj VIDEO zo zásahu hasičov pri požiari blízko železničného mosta v Hlohovci.

Čítajte tiež:

Červený kohút vyčíňal v našom okrese: S požiarom bojovalo takmer 30 hasičov!

AUTENTICKÉ ZÁBERY: Zásah hasičov pri požiari blízko železničného mosta
34
Galéria
Foto: Erik Bojničan / Zdroj: Dnes24.sk
AUTENTICKÉ ZÁBERY: Zásah hasičov pri požiari blízko železničného mosta
2
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM