Zuzana Jakubičková Rôzne

ANKETA: Vianoce 2012. Prečítajte si, čo si želajú Hlohovčania

O pár dní je tu Štedrý deň. Obchody sú preplnené a všetci zháňajú tie správne dary pre svojich blízkych. Pre mnohých sú však dôležité nie hmotné veci, ale to, čo sa za peniaze kúpiť nedá.

Ilustračný obrázok k článku ANKETA: Vianoce 2012. Prečítajte si, čo si želajú Hlohovčania
Foto: Róbert Jakubička

Martina, predavačka Na Vianoce si želám hlavne pokoj v rodine, zdravie a vyššie platy

Peter, obchodný zástupca Dúfam, že sa pri štedrovečernom stole zíde celá rodina a v pokoji prežijeme tento najkrajší deň v roku. Samozrejme všetkým prajem veľa zdravia a pokoja.

Alena, dôchodkyňa Zdravie, zdravie a ešte raz zdravie. Veď čo iné si už ja môžem želať. Teším sa, že ma prídu pozrieť deti aj s vnúčatkami a hlavne im chcem popriať pokoj v rodine, zdravie a veľa úspechov v robote.

Ivana, študentka Ja si želám hlavne úspešné ukončenie školy a potom samozrejme dobrú prácu. Pre všetkých veľa, lásky, zdravia a pokojné prežitie sviatkov.

Milan, podnikateľ Mojím veľkým želaním je získanie nových klientov a rozšírenie firmy.:) Samozrejme všetkým prajem veľa šťastia, lásky, zdravia a pokojné prežitie sviatkov.

Zuzana, invalidná dôchodkyňa Ja by som bola rada keby nám páni poslanci dôchodok zvýšili, no a hlavne už len to zdravíčko všetkým prajem a krásne Vianoce.

Miška, škôlkarka Ja by som chcela, aby mi Ježiško doniesol šteniatko a korčule. Som mu napísala aj list, že som celý rok poslúchala a bola dobrá.

Petra, účtovníčka Ja chcem hlavne pokoj a oddych od práce. Príjemný štedrý večer s rodinou, rozbaľovanie darčekov a potom návštevy po rodine. Celému Hlohovcu chcem popriať všetko dobré, veľa zdravia, pevné nervy a šťastný nový rok.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM