Erik Bojničan Správy

Aký bol týždeň v Hlohovci? Top témy, ktoré sa dostali na pretras!

Ani sme sa nenazdali a ku svojmu koncu sa blíži ďalší týždeň. Pred sebou už máme prvý júnový pondelok. Obzrite sa však s nami ešte raz na uplynulých sedem dní v súvislosti s okresom Hlohovec. Tieto témy zaujali našich čitateľov najviac.

Ilustračný obrázok k článku Aký bol týždeň v Hlohovci? Top témy, ktoré sa dostali na pretras!
Foto: Erik Bojničan / Zdroj: Dnes24.sk

Pátranie po väzňovi

Muži zákona rozbehli veľké pátranie. Dôvodom bol väzeň, ktorý podľa slov polície ušiel vo štvrtok ráno počas väzenských prác. Viac sa dočítate v článku.

Samozber jahôd

Jahodové polia v okolí Hlohovca už začali so samozberom. Dozrieva hneď niekoľko druhov sladkého ovocia. Prečítajte si podrobnosti.

Divadlo na nočnej oblohe

Teplé počasie, ktoré v našom meste vládlo so sebou prinieslo pravú letnú búrku. Najprv začalo byť počuť hromy a v diaľke sa objavovali prvé blesky. Náš čitateľ neváhal a so svojím fotoaparátom zachytil blesky nad našim mestom.

Platené parkovanie v Hlohovci

Platené parkovanie v našom meste na Námestí sv. Michala a na Štefánikovej ulici funguje už niekoľko rokov. Pri jeho schvaľovaní si poslanci od neho sľubovali zlepšenie situácie s parkovaním v centre. Koľko peňazí z neho pritieklo v minulom roku do mestskej kasy a ako to vidia Hlohovčania?

Letný ultrašláger

Mladí hudobníci z Hlohovca pod vedením frontmana Jozefa Žemľu vydali svoj letný ultrašláger, ktorý, ako povedali je tým najlepším čo sa im doteraz podarilo. Pozrite si VIDEO a posúďte sami.

Môže vás zaujímať:

Veľké pátranie pokračuje: Väzňa z Leopoldova stále nedostali. Čo prezradili policajti?

Ktoré vás dostalo najviac? HLASUJTE o najlepšie maturitné tablo Hlohovca

Výstavba plavárne v Hlohovci dostala zelenú: Šesťdráhový bazén, bistro aj wellness!

Zdroj: dnes 24/tasr

Foto: ilustračné

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM