Zuzana Jakubičková Krimi

Ako Pat a Mat: Zlodeji sa prechádzali s ukradnutou kabelkou!

Išla im karta! Policajti v utorok podvečer chytili dvoch zlodejov, ktorí ku krádeži pristúpili naozaj originálnym spôsobom. Po tom, čo ukradli dámsku kabelku, jeden z nich sa s ňou prechádzal po meste. Aby toho nebolo málo, nešikovní páchatelia dokon

Bežná služba dvoch policajtov, ktorí sa kľudne prechádzali po Winterovej ulici, sa zmenili na riadnu komédiu a drámu zároveň. Všimli si totiž muža s dámskou kabelkou. Policajtom to zjavne prišlo divné a tak sa vybrali tento zvláštny úkaz skontrolovať.

V momente ako muž zbadal policajtov dal sa na útek. Jeho kroky smerovali k autu Škoda Fabia, kde ho už čakal jeho komplic. Páchateľ skočil do auta aj s ukradnutou kabelkou a nervózne čakal na odjazd. Ten sa im však trochu skomplikoval, keďže šofér si to namieril rovno do policajného auta VW Caravella.

Obidvoch zlodejov nakoniec donucovacími prostriedkami zadržali. Mário (27) zo Svodína a Pál (45) zo Štúrova vyšli s pravdou von a priznali sa, že kabelku ukradli v neďalekej cukrárni. Mladšiemu zo zlodejov nepomohlo ani vydávanie sa za inú osobu, policajti po chvíľke zistili, že ho hľadajú aj ďalšie policajné útvary. Obaja už boli v minulosti niekoľko krát súdne trestaný.

Začalo sa aj trestné stíhanie pre krádež, za ktorú môžu dostať basu na dva roky.

[color=#ff0000]­Súvisiace články[/color] [link=http://www­.hlohovec24.sk/clan­ky?extend.134590_ZA­BERY-Z-MIESTA:-Octavia-vpalila-do-nakladiaku,–4-mrtvi!]Octavia-vpalila-do-nakladiaku,–4-mrtvi![/link] [link=http://www­.hlohovec24.sk/clan­ky?extend.131845_Dra­ma-v-Hlohovci:-Nahanacka,–strelba-a-boj-o-zivot!]Drama-v-Hlohovci:-Nahanacka,–strelba-a-boj-o-zivot![/link] [link=http://www­.hlohovec24.sk/clan­ky?extend.135278_Oz­rata-vodicka-vyvadzala:-Unikatne-cuvanie,–zrazka-a-utek!]Ozrata-vodicka-vyvadzala:-Unikatne-cuvanie,–zrazka-a-utek![/link]

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM