Erik Bojničan Krimi

Zrážka a bavorák s mladíkom (24) na streche: Hlohoveckí policajti ale ešte na niečo prišli! FOTO priamo z miesta

Horúce chvíle na ceste v dedinke pri Hlohovci. Mladý muž (24) podľa policajtov pri predbiehaní vrazil do škodovky. Podľa mužov zákona sa dopustil aj ďalšieho prehrešku.

Ilustračný obrázok k článku Zrážka a bavorák s mladíkom (24) na streche: Hlohoveckí policajti ale ešte na niečo prišli! FOTO priamo z miesta
Zdroj: Policajný zbor SR

Ako informovala krajská policajná hovorkyňa Martina Kredatusová, polícia vyšetruje dopravnú nehodu, ktorá sa stala včera (11.4.) o 17.00 h v obci Madunice (okr. Hlohovec), pri ktorej 24 ročný Marek z Piešťan jazdil na aute BMW 3 Combi po ceste prvej triedy.

„V križovatke na začiatku obce predchádzal auto Škoda Fabia, ktoré odbočovalo vľavo, pričom do neho narazil. BMW bolo v dôsledku zrážky odhodené mimo cestu vľavo, do plotu a príjazdového múrika a následne sa prevrátilo na strechu. Mimo cesty skončila aj Fabia. Obaja vodiči utrpeli ľahké zranenia, ich dychové skúšky na alkohol boli negatívne,“ upresnila Kredatusová.

V ďalšom preverovaní polícia podľa slov hovorkyne zistila, že vodič BMW nie je držiteľom vodičského oprávnenia.

„Dopravná nehoda je v štádiu vyšetrovania,“ pokračuje Kredatusová, ktorá upozorňuje vodičov, že v zmysle zákona o cestnej premávke vodič nesmie predchádzať, ak vodič pred ním idúceho vozidla dáva znamenie o zmene smeru jazdy vľavo a ak ho nemožno predísť vpravo, prípadne v ďalšom voľnom jazdnom pruhu. „Vodič je povinný mať pri sebe doklady potrebné k vedeniu vozidla. Polícia v tejto súvislosti apeluje na mladých ľudí, aby sa správali zodpovedne a zodpovedne pristupovali aj k vedeniu vozidiel,“ uzavrela hovorkyňa.

Foto: ilustračné

FOTO z miesta nehody: Bavorák skončil na streche
4
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM