Rôzne

Značte si do kalendárov už teraz: Vianočné trhy v okolí Hlohovca vypuknú čoskoro

K adventu patria i vianočné trhy. Tie sú pre mnohých atraktívnym lákadlom. Okrem Hlohovca však ich atmosféru môžete zažiť aj v okolí. Tu je prehľad.

Ilustračný obrázok k článku Značte si do kalendárov už teraz: Vianočné trhy v okolí Hlohovca vypuknú čoskoro
Zdroj: TASR

Trnava

Vianočné trhy v Trnave sa uskutočnia v dňoch od 25. novembra do 31. decembra 2016. Okrem Trojičného námestia sa trhy rozmiestnia do viacerých lokalít. Trhy ponúknu zaujímavý program, vianočný stromček s betlehemom, klzisko, jazdu na poníkoch, či tvorivé dielne pre deti.

V Trnave sa o dobrú náladu postarajú viacerí hudobníci ako Samuel Tomeček, Bystrík, Katarína Koščová, Paulína Ištvancová, Dynamo Team, Trinity, Borovienka, Vrbovské Vŕby a mnoho ďalších interpretov či hudobných skupín.

Zdroj: TASR

Piešťany

Podobne aj v Piešťanoch začínajú vianočné trhy už od 25. novembra a na tamojšom Námestí slobody si ich budú môcť návštevníci užiť do 1. januára 2017.

25. novembra sa chystá slávnostné otvorenie, na ktorom okrem iných vystúpia u nás veľmi populárne Slniečko alebo Punto & rybacé hlavy. Atmosféru trhov doplnia aj Fuera Fondo, Gipsy Cave a iní. Nebudú chýbať ani tradičné vianočné špeciality pečené na ohni a Katarínska zábava.

Nitra

V neďalekej Nitre Svätoplukovo námestie už tradične rozvonia horúci punč, či dobroty na zaplnenie žalúdkov. Vianočné mestečko bude návštevníkov vítať od 1. do 23. decembra. Pokojnú atmosféru v centre mesta doplnia vianočné vinše a koledy.

Aj v Nitre sa chystá počas trhov zaujímavý program. 4. decembra na námestie príde Mikuláš a najmä deti istotne poteší aj pyromuzikálový ohňostroj. 11. decembra sa v Synagóge, neďaleko od námestia, sa uskutoční koncertný večer Evy Pavlíkovej a jej hostí.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Hlohovca a okolia.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM