Erik Bojničan Rôzne

Žiarivé divadlo nad Hlohovcom: VIDEO zo silvestrovského ohňostroja v meste

Silvestrovské oslavy a vítanie nového roka v Hlohovci sa niesli v znamení rozžiareného neba nad mestom. Pozrite si video, ako to vyzeralo v centre.

Ilustračný obrázok k článku Žiarivé divadlo nad Hlohovcom: VIDEO zo silvestrovského ohňostroja v meste
Foto: Erik Bojničan / Zdroj: Dnes24.sk

Oslavy konca starého a začiatku nového roku sa v našich končinách čoraz viac spájajú okrem iného aj so zábavnou pyrotechnikou a ohňostrojmi od výmyslu sveta. Inak tomu nebolo ani v Hlohovci.

Video: Erik Bojničan / Zdroj: YouTube.com

Silvestrovský ohňostroj už po niekoľko rokov berú do vlastných rúk samotní Hlohovčania. Výnimkou nebol ani tento rok a prvé sekundy roku 2017 sa nad mestom rozžiarili efekty zábavnej pyrotechniky všetkých možných druhov. Tie sa postarali o skutočne pôsobivé divadlo. Takto vyzeralo nebo v centre mesta pri príchode Nového roku.

Hra farieb, svetiel a výbuchov bola naozaj neskutočná a vďaka jasnému počasiu, ktoré krátko po polnoci ešte pretrvávalo, bolo ohňostroje vidno široko ďaleko po okolí. Najrôznejšie tvary a farby z celého spektra. To všetko mohli ľudia zažiť počas novoročných osláv v Hlohovci. Ak ste to nestihli, teraz si môžete pozrieť zábery ohňostroja, ktorý rozžiaril nebo nad Hlohovcom, vo videu.

Video: Erik Bojničan / Zdroj: YouTube.com

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Hlohovca a okolia.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM