Správy

Zberný dvor v Šulekove opäť otvorený: Čo by ste mali vedieť, ak sa tam chystáte?

Dobrá správa pre obyvateľov hlohoveckej mestskej časti Šulekovo. Ľudia môžu opäť využiť služby zberného dvora.

Ilustračný obrázok k článku Zberný dvor v Šulekove opäť otvorený: Čo by ste mali vedieť, ak sa tam chystáte?
Foto: Martin Károly / Zdroj: Dnes24.sk

Mesto Hlohovec informuje o tom, že od stredy 22. 11. 2017 je Zberný dvor I. na ulici Priemyselná v mestskej časti Šulekovo znovu otvorený. Zatvorený bol od 25. októbra z dôvodu obnova oplotenia. Radnica žiadala obyvateľov, aby si drobný stavebný odpad odpad dočasne umiestnili na svojich nehnuteľnostiach

Ak sa vám doma takýto odpad nahromadil, môžete sa ho zbaviť. Ako uvádza mesto, zberný dvor má nezmenené prevádzkové hodiny: pondelok až piatok od 11,30 do 18,00 h a sobota od 08,00 – 15.30 h.

Podľa radnice je zakázané ukladať odpady pred zberným dvorom mimo prevádzkových hodín. „Zberný dvor je monitorovaný kamerovým systémom prevádzkovaným Mestskou políciou Hlohovec,“ uvádza ďalej mesto, podľa ktorého uloženie odpadu pred zberný dvor mimo prevádzkových hodín je priestupkom s výškou pokuty až do 1500 €.

Zberné dvory podľa mesta slúžia len pre fyzické osoby s trvalým alebo prechodným pobytom v meste Hlohovec a pre zber vytriedených zložiek komunálneho odpadu, neodoberá sa na nich zmesový komunálny odpad a pneumatiky.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Hlohovca a okolia.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM