Erik Bojničan Rôzne

Zažite posledný mesiac roka v Hlohovci zaujímavo: TOP 5 akcií, na ktorých by ste rozhodne nemali chýbať

December, to je mesiac, ktorý má svoje čaro. A zažiť sa dajú aj všakovaké zaujímavé akcie. V Hlohovci sa chystajú podujatia, ktoré by rozhodne nemali ujsť vašej pozornosti. Vybrali sme rovnú desiatku z nich.

Ilustračný obrázok k článku Zažite posledný mesiac roka v Hlohovci zaujímavo: TOP 5 akcií, na ktorých by ste rozhodne nemali chýbať
Foto: Róbert Jakubička

Nedeľné popoludnie na zámku – Spomienky Heleny-Obendorf Erdödy

Nedeľa 6. december o 15:00, Zámok Hlohovec

Prednáška riaditeľa Vlastivedného múzea v Hlohovci Jozefa Urminského bude zameraná na život Heleny Obendorf – Erdődy, vďaka ktorej memoárom z 19. a 20. storočia môžeme aj v dnešnej dobe nazrieť bližšie do života rodiny, ktorá je s Hlohovcom úzko spätá

Privítanie Mikuláša

Nedeľa 6. december o 17:30, Námestie svätého Michala

Slávnostné rozsvietenie vianočného stromčeka, ktoré dotvorí program v ktorom vystúpia Hlohovčatá, Lívia Doležalová a ZUŠ. Na záver programu je prichystané aj prekvapenie pre všetkých.

Vianočné trhy

Stánky, rozvoniavajúce klobásky a iné dobroty, medovina, varené víno a predovšetkým vianočná atmosféra lákajú množstvo ľudí. Aj v Hlohovci zažijeme počas trhov pravú vianočnú atmosféru a okrem toho po prvý krát budeme môcť vystúpiť na vyhliadku veže kostola!

Vianoce na zámku

Sobota 12. decembra od 10:00 do 17:00

Zámok opäť po roku privíta návštevníkov počas akcie s názvom Vianoc na zámku. Je nachystaný bohatý kultúrny program, remeslá s ukážkou, tvorivé dielne pre deti, jazda na koni aj mnoho iného.

Čertice

Piatok 18. decembra o 19:00, Empírové divadlo

Novo založené ochotnícke divadlo – Fraštacké naivného divadla FĽOČ chystá v krásnych priestoroch Empírového divadla svoju. Môžete sa tešiť na známu hru Carla Goldoni „Čertice“. Komédia o tom, ako už pred tristo rokmi ženy zametali s mužmi zaručene pobaví!

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM