Erik Bojničan Rôzne

Zábery v klipe známej kapely budú vášmu srdcu blízke: Pri Hlohovci natočili letnú pecku!

Známa kapela si vybrala pre nakrútenie svojho nového klipu lokalitu pri Hlohovci. A dokonca aj ďalšie zábery sa natáčali neďaleko od nás!

Ilustračný obrázok k článku Zábery v klipe známej kapely budú vášmu srdcu blízke: Pri Hlohovci natočili letnú pecku!
Zdroj: YouTube.com

Kapela Hudba z Marsu si pre svoj najnovší videoklip k songu s názvom Cops Can't Dance (Pomáhať a chrániť) vybrala lokality ležiace neďaleko Hlohovca. Veselá pieseň vyčarí pri počúvaní mnohým úsmev na tvári.

Ako preradil spevák a gitarista kapely Michal „Štofo“ Štofej pre natáčanie zábavného klipu, v ktorom si zahral rolu nekompromisného policajta Tomáš Hafner, si zvolili aj obec Dolné Otrokovce pri Hlohovci. Rampa s nápisom Petržalka je teda v skutočnosti z nášho okresu. A pozornému oku neujde vo videoklipe ani trabant s hlohoveckými poznávacími značkami. Pre zaujímavosť, ďalšie zábery boli nakrútené taktiež neďaleko Hlohovca a to na kúpalisku Kamenný mlyn v Trnave.

„Všetci máme s mužmi zákona svoje skúsenosti. Pesnička silno rezonuje medzi ľuďmi. Asi preto, že sa našli v opisovaných situáciách. Pravdupovediac, keď uvidím niekde policajta, vôbec sa necítim bezpečnejšie. Skôr sa mi vždy zrýchli tep a modlím sa, aby ma nezastavil, hoci nie som žiadny cestný pirát,“ prezradil o piesni Štofo.

A aké má kapela plány do budúcna? „Nemáme konkrétne plány, lebo človek mieni a Pán Boh mení. Chceme hrať a šíriť výberové vibrácie. Svetom sa šíri stále viac depka. To je pre nás výzva do boja! Vypočujte si aj novinku “Partyzánska”,“ dodal spevák Štofo.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Hlohovca a okolia.

V OBRAZOCH: Trnavská kapela Hudba z Marsu
3
Galéria
Foto: Peter Regec / Zdroj: Facebook
Videoklipy trnavskej skupiny Hudba z Marsu
2
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM