Erik Bojničan Rôzne

Vyčaria vám úsmev na tvári: Roztomilé tablá hlohovských škôlkarov, FOTO

Predškoláci v Hlohovci sa lúčili so škôlkou tablami. Vo výkladoch v centre mesta tak možno vidieť naozaj roztomilé výtvory. Ktorý sa vám páči najviac?

Ilustračný obrázok k článku Vyčaria vám úsmev na tvári: Roztomilé tablá hlohovských škôlkarov, FOTO
8
Galéria
Foto: Erik Bojničan / Zdroj: Dnes24.sk

Len nedávno výklady obchodov v Hlohovci spestrili diela maturantov. Teraz prišli na rad aj mladšie ročníky. Škôlkari z Hlohovca taktiež ukončili jedno dôležité obdobie svojho života. Od septembra zasadnú do lavíc základných škôl. Spomienky na škôlku im však ostanú okrem iného aj v podobe roztomilých tabiel.

Vyčaria úsmev

Dá sa povedať, že škôlkarske tablá sa v Hlohovci počas ostatných niekoľko rokov udomácnili a stal sa z nich nový trend. V súčasnosti skrášľujú výklady v centre Hlohovca a pútajú pozornosť okoloidúcich. „Priznám sa, že tento rok som si tieto detské tablá všimla prvýkrát. Sú roztomilí,“ povedala nám s úsmevom na tvári staršia pani, ktorá si práve jedno z tabiel obzerala.

„Mám syna, ktorý bol takto na table pred niekoľkými rokmi. Pamätám sa, že sa na to veľmi tešil, užil si aj fotenie a potom sa celá rodina musela s ním prísť pozrieť na tablo. Podľa mňa je to milá tradícia,“ vyjadrila sa mladá veselá mamička.

Škôlkárske tablá, čo sa kreativity týka, vôbec za maturantmi nezaostávajú. V hlohovských výkladoch tak môžete nájsť malých kozmonautov, námorníkov na parníku či rozkvitnutú lúku. V našej fotogalérii si môžete pozrieť tablá predškolákov, ktoré sa nám podarilo nájsť v centre mesta.

OBRAZOM: Tablá hlohovských škôlkarov, ktoré sa vám páči najviac?
8
Galéria
Foto: Erik Bojničan / Zdroj: Dnes24.sk

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Hlohovca a okolia.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM