Erik Bojničan Kultúra Kultúra

Vybrali sme to za vás: 7 podujatí, ktoré vo februári odporúčame zažiť v Hlohovci

Nový mesiac klope na dvere a vy si už teraz môžete zaznačiť akcie, ktoré sa počas februára chystajú. Aby sme to uľahčili, prinášame vám sedem z podujatí, ktoré podľa nás určite stoja za to!

Ilustračný obrázok k článku Vybrali sme to za vás: 7 podujatí, ktoré vo februári odporúčame zažiť v Hlohovci
Zdroj: Dnes24.sk

HC Sporta – Prešov

10.2.2016 o 18:00, Športová hala na Zábraní, Hlohovec

Zápas základnej časti Extraligy, v ktorom sa stretnú minuloročný finalisti určite nebude skúpy na parádne športové momenty a výbornú atmosféru.

Žabí princ

17.2.2016 o 17:00, Empírové divadlo v Hlohovci

Známa rozprávka zo zbierky bratov Grimmovcov sa stala námetom pre bábkové predstavenie, ktoré nenechá deti sedieť len tak na stoličkách. Spolu s hercami Divadla na hojdačke budete spievať, kúzliť, či tancovať

Píšem, píšeš, píšeme

17.2.2016 o 15:00, Mestská knižnica v Hlohovci, Nám. sv. Michala 2

Seminár o písaní pre študentov stredných škôl s PhDr. Mariánom Kamenčíkom, PhD a PaedDr. Janou Štefániou Kuzmovou, PhD sa môže študentom hodiť, nie len v čase blížiacich sa písomných maturít.

Sisterhood of Klangpedal

20.2.2016 o 20:00, Empírové divadlo v Hlohovci

Koncert hudobnej skupiny, ktorá sa pred dekádou začala formovať v Hlohovci. Jej hudobný štýl býva označovaný ako mix art-rocku, jazz-rocku a fusion. Fanúšikovia zaujímavej hudby si určite prídu v našom Empírku na svoje.

Donský kozácky chór

21.2.2016 o 17:30, Empírové divadlo v Hlohovci

Vystúpenie sólistov Donského kozáckeho chóru. Piesne kozákov to sú melódie a slová zo života kozáckych rodín pri práci, v bojovom nasadení, pri zábave, pri oddychu, pri pití vodky či laškovaní s mladými kozáčkami. Piesne veselé, roztopašné, zádumčivé, ale hlavne svojské a typické pre kozácku dušu.

Po stopách strateného grófa Jozefa Erdödyho, Nedeľné popoludnie na zámku.

21.2.2016 o 16:00, Zámok Hlohovec

V našom meste sa chystá ďalšie zo série Nedeľných popoludní na zámku. Sprievodné slovo bude mať riaditeľ Vlastivedného múzea v Hlohovci Jozef Urminský. Podujatie sa bude konať v obnovených renesančných miestnostiach.

Profil

24.2.2016 18:00, Empírové divadlo v Hlohovci

V mesiaci február v našom meste vystúpi aj známa hudobná kapela Profil, ktorej je pripisované spopularizovanie hudobného štýlu nazývaného Svadobný rock. Určite sa teda je na čo tešiť!

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM