Kultúra

Vyberajte spolu s nami: Podujatia tohto víkendu v Hlohovci

Spravte si plány spolu s nami. Pozrite si výber podujatí konaných počas tohto víkendu v Hlohovci.

Ilustračný obrázok k článku Vyberajte spolu s nami: Podujatia tohto víkendu v Hlohovci
Foto: Erik Bojničan / Zdroj: Dnes24.sk

Hlohovecký Jumping maratón

Sobota od 14.00 do 18.00, Telocvičňa na ul. Jarmočná

Máte pohyb v tele a milujete k tomu šport? V Hlohovci sa uskutoční druhý ročník podujatia s názvom Hlohovecký Jumping maratón. Účastníci sa môžu tešiť na tri a pol hodinovú dávka Jumpingu spolu s inštruktorkami. Nebude chýbať ani občerstvenie, pitný režim pre všetkých účastníkov a tombola.

Kino: Hurvínek a kúzelné múzeum

Sobota o 17:00 hod., Kino Úsmev

Legendárny hrdinovia, ktorých dobre poznáte, prichádzajú v animovanej komédii pre celú rodinu. Filmový príbeh Hurvínek a kúzelné múzeum ponúka úplne nové dobrodružstvo. Pán Spejbl pracuje ako strážca Múzea bábok, ktorému hrozí zbúranie. Hurvínek opäť nepočúva a podarí sa mu preniknúť do uzavretých priestorov múzea, kde objaví svet, skrytý pred zrakmi návštevníkov…

Kino: Srdečne vás vítame

Sobota o 19:00 hod., Kino Úsmev

V hlavnej úlohe sa predstaví švihnutý Christian Clavier ako Jean-Etienne Fougerole, ktorý je veľmi rešpektovanou osobnosťou francúzskej literárnej scény. Tento humanista a vrcholný intelektuál žije vo svojom svete po boku bohatej manželky a je totálne odtrhnutý od reality. Čo sa mu stane osudným, keď v televíznej debate propaguje svoj nový román Srdečne vás vítame. Rieši v ňom totiž tému ako pomôcť ľuďom v núdzi, ľuďom bez domova a na úteku.

Program v planetáriu

Nedeľa od 17:00 hod., Hvezdáreň a planetárium M.R. Štefánika

Od 17:00 hod. je naplánovaný program s názvom Tajomstvá vesmíru – Rozprávanie o nočnej oblohe, o jej tajomstvách – o Mesiaci, hviezdach, planétach, kométach a súhvezdiach. Program je doplnený orientáciou na hviezdnej oblohe v planetáriu a videom: Slnečná sústava. Následne o 18:00 budete mať možnosť vyskúšať si večerné pozorovanie nočnej oblohy ďalekohľadom refraktor180/2600.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Hlohovca a okolia.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM