Erik Bojničan Hádzaná

Vstup do nadstavby Hlohovcu nevyšiel ideálne: Sporta na východe bez bodu, FOTO

Naši budú chcieť na úvodný zápas nadstavby, v ktorom podľahli Prešovu zrejme rýchlo zabudnúť. Bitka o play-off však len začala a všetko je otvorené.

Ilustračný obrázok k článku Vstup do nadstavby Hlohovcu nevyšiel ideálne: Sporta na východe bez bodu, FOTO
7
Galéria
Zdroj: TASR

Úvodný zápas bojov o play-off našim extraligistom nevyšiel podľa predstáv. Na pôde tabuľkového lídra z Prešova prehrali v pomere 38:23 (18:11). Hlohovčania nezačali zápas dobre a Prešov sa postupne dostal do vedenia. Naši sa síce pokúsili stav zvrátiť a na čas sa im podarilo skóre otočiť, no domáci ukázali, prečo sú na čele aktuálnej ligovej tabuľky.

Po prvom kole nadstavby o 1.- 6. miesto patrí Hlohovcu šieste miesto, no rozdiel medzi Hlohovcom a druhou Šaľu je len 6 bodov. Na tretie Nové Zámky strácajú naši 5 bodov a na dvojicu Topoľčany – Považská Bystrica len 3 body. Menované tímy čaká vstup do nastavby v stredu vzájomnými zápasmi Šaľa – Topoľčany a N. Zámky – P. Bystrica.

Hlohovčania sa teraz musia koncentrovať na zápas, ktorý ich čaká doma s Považskou Bystricou v stredu 1. marca 2017, s cieľom o čo najlepšie umiestnenie v nadstavbovej čas­ti.

Fotografie zo zápasu Tatran Prešov – HC Sporta Hlohovec si môžete pozrieť v priloženej fotogalérii.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Hlohovca a okolia.

Fotogaléria: Prvé kolo hádzanárskej nadstavby, Sporta Hlohovec - Tatran Prešov
7
Galéria
Zdroj: TASR
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM