Erik Bojničan Kultúra

Voľné dni si treba užiť, siahnite po šikovnom ťaháku: 10 tipov, čo robiť v Hlohovci počas víkendu

Nejaký ten oddych nikdy nezaškodí. A dobre zrelaxovať sa dá aj v našom meste a jeho okolí Ak rozmýšľate, čo si počas voľných dní počať v Hlohovci a okolí, ponúkame vám šikovný ťahák. Vybrali sme desať tipov na tento víkend, ktoré by vás mohli osloviť.

Ilustračný obrázok k článku Voľné dni si treba užiť, siahnite po šikovnom ťaháku: 10 tipov, čo robiť v Hlohovci počas víkendu
Zdroj: TASR

Kino: Wilsonov

Piatok 4. december o 20:00, Kino Úsmev

Príbeh filmu sa odohráva v roku 1919 v jednom zapadnutom meste kdesi v strednej Európe, ktoré sa až príliš podobá na starú Bratislavu, začína primátor Dangl snívať svoj veľký sen. Plánuje pripojiť svoje mesto k Spojeným štátom americkým a premenovať ho na Wilsonov. Všetko ide ako po masle, až na jeden nepríjemný problém! V starej židovskej štvrti vyčíňa tajomný vrah.

Oldies party

Piatok 4. december o 22:00, Slopper club Hlohovec

Piatkový večer si môžete naplno vychutnať hlohoveckom Slopper clube. Počas akcie Oldies party budú návštevníkom hrať do tanca a zábavy najlepšie hity všetkých čias.

Maľovaný svet na skle

Sobota 5. december 13:00 – 18:00, Výstavná sieň Vlastivedného múzea v Hlohovci, Rázusova

Pokiaľ je u vás vo výbere programu na voľné chvíle na prvom mieste umenie, máte možnosť navštíviť aktuálnu výstavu Vlastivedného múzea v Hlohovci. Autorská výstava podmalieb na skle Ľubomíra Kolára je umiestnená vo Výstavnej sieni na Rázusovej ulici.

Kino, Detské predstavenie: Hubka na suchu

Sobota 5. december o 17:00, Kino Úsmev Hlohovec

Tak máme tu jednu z najviac žltých, najhranatejších a hlavne najobľúbenejších animovaných postavičiek, ktorá si konečne našla cestu na filmové plátno. Sponge Bob je morská huba, ktorá nosí nohavice, býva v ananáse a robí úžasné krabie hamburgery u Chrumkavého kraba. Jeho ďalším poznávacím znamením je, že ho milujú deti na celom svete, pretože je telom aj dušou dobrodruh, ktorý ku všetkému pristupuje s humorom, niekedy poriadne svojráznym.

Kino: Odobrať z priateľov

Sobota 5. december o 20:00, Kino Úsmev

Šesť stredoškolských priateľov jednej noci komunikuje prostredníctvom sociálnej siete, keď dostanú správu cez Skype od ďalšej spolužiačky. Na tom by nebolo nič neobvyklé, keby táto spolužiačka presne pred rokom nespáchala samovraždu. Najskôr si všetci myslia, že ide len o zlý vtip, ale keď osoba na druhej strane komunikačného kanálu začne prezrádzať ich najtemnejšie tajomstvá, zistia, že majú pred sebou čosi, čo nepochádza z tohto sveta, čosi, čo ich chce všetkých vidieť po smrti.

HC Sporta Hlohovec – HKM Šurany

Nedeľa 6. december o 17:00, Športová hala na Zábraní, Hlohovec

Naše prvoligistky čaká posledný predvianočný zápas na domácej pôde v Športovej hale na Zábraní. O dôležité body si to rozdajú s tímom HKM Šurany.

Nedeľné popoludnie na zámku – Spomienky Heleny-Obendorf Erdödy

Nedeľa 6. december o 15:00, Zámok Hlohovec

Prednáška riaditeľa Vlastivedného múzea v Hlohovci Jozefa Urminského bude zameraná na život Heleny Obendorf – Erdődy, vďaka ktorej memoárom z 19. a 20. storočia môžeme aj v dnešnej dobe nazrieť bližšie do života rodiny, ktorá je s Hlohovcom úzko spätá

Privítanie Mikuláša

Nedeľa 6. december o 17:30, Námestie svätého Michala

Slávnostné rozsvietenie vianočného stromčeka, ktoré dotvorí program v ktorom vystúpia Hlohovčatá, Lívia Doležalová a ZUŠ. Na záver programu je prichystané aj prekvapenie pre všetkých.

Kino: V zajatí kódu

Nedeľa 6. december o 20:00, Kino Úsmev

Këith Ripley je starý skúsený lupič, ktorý sa riadi nepísanými zákonmi zlodejov: odviesť svoju prácu, kryť partnerovi chrbát, nezdržovať sa a nikdy nespolupracovať s políciou. Jeho bývalý partner VIictor sa týchto pravidiel bohužiaľ nedržal a zaplatil za to životom. Teraz však Keithovi dochádzajú sily a dlží príliš veľa peňazí ruskej mafii, aby sa do nejakej väčšej akcie pustil sám.

Nebo Peklo

Nedeľa 6. december o 16:00, Kultúrny dom Trakovice

Nedeľne popoludnie bude patriť Mikulášovi, čertíkom a anjelom aj v Kultúrnom dome v Trakoviciach. Mikulášske predstavenie pre najmenších si pripravilo obľúbené Divadla na TrakOch.

Môže vás zaujímať:

Zažite posledný mesiac roka v Hlohovci zaujímavo: TOP 5 akcií, na ktorých by ste rozhodne nemali chýbať

Toto vám zabezpečí zaručene výnimočný výhľad: Vianočný Hlohovec z výšky kostolnej veže, vieme kedy to bude možné!

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM