Erik Bojničan Rôzne

Víťazstvo mladých Hlohovčanov v celoslovenskej súťaži: Daňový únik touto piesňou prevalcovali konkurenciu! VIDEO

Pieseň kapely Daňový únik, ktorá vznikla na Obchodnej akadémii v Hlohovci si odnáša prestížne ocenenie z celoslovenskej súťaže. Vypočujte si skladbu, ktorá dostala porotu!

Ilustračný obrázok k článku Víťazstvo mladých Hlohovčanov v celoslovenskej súťaži: Daňový únik touto piesňou prevalcovali konkurenciu! VIDEO
Zdroj: Dnes24.sk

Nevídaný úspech mladých bratov Daniela a Branislava Beňovičovcov, teraz už bývalých študentov Obchodnej akadémie v Hlohovci. Do súťaže „Prelož a zaspievaj“ sa prihlásili vtedy ešte študenti 4. roč. OA a ich hudobné zoskupenie pomenované Daňový únik, ktorého členom bol aj pedagóg Stano Standard Kamenčík, celú súťaž vyhralo.

Do finále celoslovenskej hudobnej súťaže v rámci Európskeho dňa jazykov, ktorá sa konala 25. septembra 2015 sa na Hviezdoslavovom námestí v Bratislave sa hudobníci prebojovali spomedzi stoviek prihlásených.

S ich anglickým prekladom piesne Loď do neznáma s názvom Boat To The Noland prevalcovali konkurenciu a po živom vystúpení im udelila porota 1. miesto, čím opäť potvrdili svoje kvality a výnimočnosť.

Bratia Beňovičovci boli podľa ich učiteľa a spoluhráča v kapele Stanislava Kamenčíka najvýnimočnejší žiaci, ktorých zažila Obchodná akadémia v Hlohovci. „Dôkazom toho sú ich medzinárodné a celosvetové úspechy v písaní na počítači a ich ochota pracovať nad rámec školských povinností. Jednoducho, čoho sa dotkli, to malo úspech,“ povedal Kamenčík.

Čítajte tiež:

Hudobný darček pre maturantov od obľúbeného učiteľa: Pri prvých slovách išli všetci do kolien! VIDEO

Obľúbený hlohovský učiteľ Stanislav Kamenčík (32): Učiteľ nesmie byť suchár, musí ukázať aj svoju ľudskú stránku

Foto: Marián Kamenčík

Víťazná pieseň mladej kapely z Obchodnej v Hlohovci
1
Galéria
Hlohovecká kapela so svojim hitom nedala konkurencii šancu!
5
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM