Erik Bojničan Kultúra

Víkendový prehľad: Tipy na zaujímavé podujatia v Hlohovci a okolí

Dva dni oddychu už štartujú. Cez víkend si v Hlohovci a okolí môžete vyraziť aj na zaujímavé podujatia. Prinášame vám 5 tipov.

Ilustračný obrázok k článku Víkendový prehľad: Tipy na zaujímavé podujatia v Hlohovci a okolí
Foto: Erik Bojničan / Zdroj: Dnes24.sk

Pangula Fest

Festivaly sú pre mnohých synonymom leta. Chladené nápoji s priateľmi a k tomu poriadna dávka muziky z pódia sú lákadlom, ktorému málokto odolá. Ak sa to všetko bude navyše konať priamo v Hlohovci a vystúpia kapely z nášho regiónu, nie je nad čím rozmýšľať. Naštudujte si, ktoré kapely vystúpia.

Výstava: Sen každého rybára

Sobota, Nedeľa od 13:00 do 18:00, Vlastivedné múzeum v Hlohovci, Františkánske námestie

Vlastivedné múzeum v Hlohovci ponúka zaujímavú výstavu. Hlohovčania majú príležitosť prezrieť si jednu z najväčších súkromných zbierok preparátov rýb na Slovensku. K videniu je viac ako 160 exemplárov rýb takmer z celého sveta.

Kino: Bohovia Egypta

Sobota 23. júl o 20:00, Kino Úsmev

Trón egyptského vládcu obsadil nemilosrdný boh temnoty Set. Kedysi mierumilovné a prosperujúce impérium sa kvôli nemu zmieta vo vojne, chaose a strachu. Setovej krutovláde si trúfala vzdorovať iba hŕstka odvážnych povstalcov. Prekvapivé spojenectvo s cieľom zastaviť Setove vyvádzanie nakoniec uzavrú obyčajný zlodejíček Bek a mocný boh Horus. Ich dych berúci dobrodružstiev a boj proti Setovi a jeho krvilačným poskokom ich zavedie do podsvetia i na nebesiach. Smrteľník i boh musí prejsť skúškami odvahy i obetavosti a postaviť sa monštrám, o ktorých smrteľník do tej doby iba počul.

Vyrážame!

Nedeľa 24. júl o 08:00, Červeník (pri zvonici)

Libertami na Ukrajinu k Čiernemu moru? Práve na takúto trasu sa chystá skupina mladých ľudí. Pre zaujímavý zážitok zo začiatku tejto netradičnej cesty môžete sledovať ich štart, či sa aspoň na chvíľu pridať k nim.

Kino: San Andreas

Nedeľa 24. júl o 20:00, Kino Úsmev

Potom, keď o sebe dá vedieť nie veľmi známy tektonický zlom San Andreas a vyvolá v Kalifornii zemetrasenie o sile 9 Richterovej stupnice, vydávajú sa pilot prieskumného a záchranného vrtuľníka a jeho bývalá manželka, s ktorou už dlhšiu dobu nežije, na cestu z Los Angeles do San Francisca. Ponáhľajú sa zachrániť svoju jedinú dcéru. Ale ich zložitá cesta na sever je iba začiatok. A keď už si myslia, že to najhoršie už majú za sebou… tak veľká dráma teraz iba začína.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM