Erik Bojničan Kultúra

Víkendový oddych v Hlohovci a okolí: 5 akcií, o ktorých by ste mali vedieť

Víkend sa už rozbieha a preto si je dobré dopriať oddych. Ak nechcete ostať iba doma, môžete si to zamieriť aj na zaujímavé podujatia v Hlohovci a okolí. Tu sú naše tipy.

Ilustračný obrázok k článku Víkendový oddych v Hlohovci a okolí: 5 akcií, o ktorých by ste mali vedieť
Foto: Erik Bojničan / Zdroj: Dnes24.sk

Cibuľové slávnosti

Cez víkend od 19. do 21. augusta v našom regióne nuda rozhodne hroziť nebude. Jedným z lákadiel sú Cibuľové slávnosti v neďalekých Maduniciach. Tie sú povestné široko-ďaleko pre svoju príjemnú atmosféru či cibuľové rekordy. Inak tomu nebude ani tento rok. Pozrite si kompletný program.

19. – 21. augusta, Madunice

Inovecké folklórne slávnosti

Sobota 20. augusta od 14:00, Amfiteáter v Zámockej záhrade

Podujatie Inovecké folklórne slávnosti je sviatok pre všetkých milovníkov folklóru. Akcia sa v našom meste začala organizovať už v roku 1983 a po krátkej odmlke prichádza nový ročník, ktorý ponúka naozaj pestrý program.

Tenisový Retro turnaj

Sobota 20. augusta od 13:00, Červeník

V sobotu 20. augusta 2016 na tenisových kurtoch v Červeníku odštartuje tenisový Retro turnaj – štvorhra bez obmedzenia veku a pohlavia. Súčasťou osláv je napríklad aj súťaž o najlepší kostým. O dobrú náladu istotne nebude núdza.

Kino: Rodinný film

Sobota 20. augusta o 20:00, Kino Úsmev

Ako sa vyrovnajú s nečakanou slobodou dve dospievajúce deti, ktorých rodičia sa vydali na plavbu jachtou po oceáne? Čo urobí odlúčenie s doteraz perfektne fungujúci rodinou? A čo keď do tohto rodinného „testu“ vstúpi ďalší, nečakane dramatická udalosť?

Kino: Lily Lane

Nedeľa 21. august o 20:00, Kino Úsmev

Najnovší film Lily Lane zázračného dieťaťa maďarského filmu Benceho Fliegaufa je enigmatickou cestou do hlbín detstva a pamäte, v ktorej epicentre stojí Rebeka a jej malý syn Dani. Motívy rozvodu, úmrtia a opätovných stretnutí majú v tomto evokatívnom filme rovnako dôležitú funkciu, ako strašidelné rozprávania a nezvyčajne ponurá fantázia, v ktorej čas a priestor navzájom splývajú.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Hlohovca a okolia.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM