Erik Bojničan Kultúra

Víkendové podujatia v našom meste a okolí: Na ktoré si skočíte vy?

Môžeme sa tešiť, je tu opäť víkend. Za múry vášho domova vás môžu vytiahnuť aj rôzne akcie, ktoré sa v našom meste a okolí budú konať. Vybrali sme niekoľko z nich.

Ilustračný obrázok k článku Víkendové podujatia v našom meste a okolí: Na ktoré si skočíte vy?
Zdroj: TASR

Filmové noci pod hviezdami

Sobota 1. – Nedeľa 2. júl o 21:30 h., Park na Námestí sv. Ignáca Leopoldov

K letu neodmysliteľne patria relax pri vode, hudobné festivaly či premietanie filmov pod holým nebom. Filmové večery pod hviezdami si budú môcť vychutnať návštevníci počas víkendu v neďalekom Leopoldove. V sobotu sa môžete tešiť na romantickú komédiu Všetko, alebo nič a v nedeľu sa chystá cestopis Na Liberte k Čiernemu moru.

Cyrilo-Metodské hody

Sobota 1. – Nedeľa 2. júl, obec Bojničky

V Bojničkách pri Hlohovci sa už čoskoro chystá akcia, ktorá možno upúta vašu pozornosť. Počas Cyrilo-Metodských hodov je toho na programe viac ako dosť. Tešiť sa môžete na poľovnícku zábavu, country tancovačku, lety vrtuľníkom a na svoje si určite prídu aj najmenší návštevníci. Takýto program sa chystá.

Pečenie waflí

Sobota 1. júl od 17:00 h., Františkánsky park v Hlohovci

Mesto Hlohovec s Občianskym združením priateľstvo Hlohovec – De Panne chystajú podujatie, počas ktorého si na svoje prídu maškrtné jazýčky. Vo Františkánskom parku sa budú piecť wafle podľa tradičnej belgickej receptúry. Na podujatí sú vítaní aj tí, ktorí si radi spríjemnia sobotné popoludnie v parku.

Apartmán 648

Nedeľa 2. júl o 17:00 h., Empírové divadlo v Hlohovci

Divadelné predstavenie Apartmán 648 alebo Šecko sa doondylo v prevedení hlohovského ochotníckeho divadla FĽOČ. Bláznivá komédia z pera Raya Cooneyho je zárukou zábavy, absurdnosti a čierneho humoru v jednom. Chcete vedieť čo spôsobilo prievan v apartmáne 648? Dozvedieť sa to môžete už počas prvého júlového víkendu.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Hlohovca a okolia.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM